Închide meniul

Steaua Roşie – CFR Cluj | Mario Camora i-a criticat pe şefii fotbalului din România. „Ei au amânat meciul din campionat!”

Publicat: 16 august 2021, 21:35 / Actualizat: 22 martie 2023, 22:50

Reclamă
Steaua Roşie – CFR Cluj | Mario Camora i-a criticat pe şefii fotbalului din România. „Ei au amânat meciul din campionat!

Mario Camora, CFR Cluj

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Steaua Roşie – CFR Cluj | Mario Camora i-a criticat pe şefii fotbalului din România. Mario Camora este relaxat înaintea meciului dintre Steaua Roşie Belgrad şi CFR Cluj din play-off-ul Europa League. El spune că toată presiunea va fi pe echipa gazdă. Camora a criticat însă decizia LPF de a nu amâna meciuri, aşa cum au făcut şefii fotbalului din Serbia pentru Steaua Roşie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua Roşie – CFR Cluj | Mario Camora i-a criticat pe şefii fotbalului din România

„Ne aşteaptă un meci foarte greu. Ştim că Steaua Roşie Belgrad este sub o mare presiune, dar suntem pregătiţi. Este ultima noastră şansă de a merge în Europa League (n.r. – în grupele Europa League). Presiunea este toată la ei, noi nu avem nimic de pierdut.

De ce? Pentru că Steaua Roşie este o echipă care era obişnuită să joace în Champions League, a făcut chiar un egal cu Liverpool. În ţara noastră foarte puţine echipe sunt obişnuite să joace în cupele europene”, a spus Mario Camora, la conferinţa de presă dinaintea meciului de mâine seară.

Căpitanul lui CFR Cluj se aşteaptă o atmosferă incendiară la meciul de marţi seară.

„Din ce am analizat, Steaua Roşie Belgrad nu este aşa diferită de Young Boys. Poate e o diferenţă la viteză în atac, dar din punct de vedere al calităţilor tehnice nu sunt diferite.

Reclamă

Noi suntem obişnuiţi să nu se amâne meciurile din campionat înaintea celor din Europa. Ei au amânat meciul… Din păcate, prin faptul că nu amânăm arătăm că nu vrem nicio echipă românească să meargă mai departe în cupele europene”, a mai declarat Mario Camora.

Marius Şumudică, show înainte de Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj

Şi Marius Şumudică a vorbit în Serbia înaintea meciului dintre Steaua Roşie Belgrad şi CFR Cluj din play-off-ul Europa League. El a fost amuzat când a fost întrebat despre o posibilă demitere de la CFR Cluj.

Şumudică a refuzat să spună dacă a discutat cu Neluţu Varga despre acest subiect şi dacă a fost deranjat de afirmaţiile critice ale lui Dan Petrescu despre evoluţiile lui CFR Cluj. „Următoarea întrebare! … Următoarea întrebare! … Următoarea întrebare”, s-a limitat să răspundă antrenorul.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și