Închide meniul

Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1 | Prima reacţie a Simonei după o victorie uriaşă. „Încrederea e foarte sus”

Antena Sport Publicat: 17 august 2021, 21:34 / Actualizat: 21 martie 2023, 23:53

Reclamă
Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1 | Prima reacţie a Simonei după o victorie uriaşă. „Încrederea e foarte sus

rima reacţie a Simonei după o victorie uriaşă.

Profimediaimages

Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1. Simona Halep a obţinut prima victorie după 3 luni şi jumătate. Simo a fost în culmea fericirii după o partidă în care a acuzat şi dureri musculare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1 | Prima reacţie a Simonei

„A fost un meci greu, după acestă pauză, increderea a fost foarte sus. A servit puternic, mă bucur că am câştigat primul meci după revenire. Sunt supărată că nu am câştigat un titlu aici, am pierdut trei finale.

Este unul din locurile frumoase unde jucăm. Vă mulţumesc fanilor că aţi venit să ne încurajaţi. E un lucru extraordinar că sunteţi din nou în arenă”, a spus Halep, la finalul întâlnirii cu Magda Linette.

În drumul spre primul titlu de la Cincinnati, ea se va duela în turul secund cu învingătoarea dintre Jessica Pegula şi Camila Giorgi. Simo are 3 finale pierdute la Cincy, în 2015, 2017 şi 2018, ea fiind învinsă de Serena Williams, Garbine Muguruza şi Kiki Bertens.

Pentru Halep a fost prima victorie după trei luni şi jumătate. La 12 mai, la turneul de la Roma, jucătoarea din Constanţa s-a accidentat la glezna stângă. Ea a revenit săptămână trecută la Montreal, dar a fost învinsă în meciul din turul doi, unde a fost acceptată direct, de americanca Danielle Collins.

Reclamă

Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1, după peste două ore

Simona Halep s-a impus în primul set după 40 de minute de joc. În setul doi, la scorul de 4-1 pentru sportiva poloneză, Halep a cerut time-out medical, acuzând dureri la coapsa dreaptă. Ea a evoluat apoi cu un bandaj.

Imediat după time-out-ul medical, la scorul de 4-2, meciul a fost întrerupt aproape o oră din cauza ploii. La reluare, Linette s-a impus, scor 6-3, după aproape 46 de minute.

În setul decisiv, Halep nu i-a lăsat nicio şansă lui Linette şi s-a impus, scor 6-1, după 43 de minute. În total, meciul a durat două ore şi nouă minute, iar Halep a servit 11 aşi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
Vezi toate știrile
Citește și