Închide meniul

Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1 | Prima reacţie a Simonei după o victorie uriaşă. „Încrederea e foarte sus”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 august 2021, 21:34 / Actualizat: 21 martie 2023, 23:53

Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1 | Prima reacţie a Simonei după o victorie uriaşă. „Încrederea e foarte sus

rima reacţie a Simonei după o victorie uriaşă.

Profimediaimages

Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1. Simona Halep a obţinut prima victorie după 3 luni şi jumătate. Simo a fost în culmea fericirii după o partidă în care a acuzat şi dureri musculare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1 | Prima reacţie a Simonei

„A fost un meci greu, după acestă pauză, increderea a fost foarte sus. A servit puternic, mă bucur că am câştigat primul meci după revenire. Sunt supărată că nu am câştigat un titlu aici, am pierdut trei finale.

Este unul din locurile frumoase unde jucăm. Vă mulţumesc fanilor că aţi venit să ne încurajaţi. E un lucru extraordinar că sunteţi din nou în arenă”, a spus Halep, la finalul întâlnirii cu Magda Linette.

În drumul spre primul titlu de la Cincinnati, ea se va duela în turul secund cu învingătoarea dintre Jessica Pegula şi Camila Giorgi. Simo are 3 finale pierdute la Cincy, în 2015, 2017 şi 2018, ea fiind învinsă de Serena Williams, Garbine Muguruza şi Kiki Bertens.

Pentru Halep a fost prima victorie după trei luni şi jumătate. La 12 mai, la turneul de la Roma, jucătoarea din Constanţa s-a accidentat la glezna stângă. Ea a revenit săptămână trecută la Montreal, dar a fost învinsă în meciul din turul doi, unde a fost acceptată direct, de americanca Danielle Collins.

Reclamă

Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1, după peste două ore

Simona Halep s-a impus în primul set după 40 de minute de joc. În setul doi, la scorul de 4-1 pentru sportiva poloneză, Halep a cerut time-out medical, acuzând dureri la coapsa dreaptă. Ea a evoluat apoi cu un bandaj.

Imediat după time-out-ul medical, la scorul de 4-2, meciul a fost întrerupt aproape o oră din cauza ploii. La reluare, Linette s-a impus, scor 6-3, după aproape 46 de minute.

În setul decisiv, Halep nu i-a lăsat nicio şansă lui Linette şi s-a impus, scor 6-1, după 43 de minute. În total, meciul a durat două ore şi nouă minute, iar Halep a servit 11 aşi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep – Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1
  • Halep e în turul 2 de la Cincinnati

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și