Închide meniul
Foto

Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai ajuns la Baza din Berceni. Trebuia să-l prezinte jucătorilor pe Edi Iordănescu, noul antrenor de la FCSB!

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2021, 12:40 / Actualizat: 18 martie 2023, 23:24

Reclamă
Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai ajuns la Baza din Berceni. Trebuia să-l prezinte jucătorilor pe Edi Iordănescu, noul antrenor de la FCSB!

Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

S-a aflat care este motivul pentru care Gigi Becali nu a mai ajuns la Baza din Berceni. Patronul lui FCSB trebuia să le prezinte jucătorilor noul antrenor al echipei, cel care îi va lua locul lui Dinu Todoran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a bătut palma cu Gigi Becali și a început deja munca la vicecampioana României. În această dimineață trebuia să se întâlnească cu finanțatorul echipei și să meargă împreună în fața fotbaliștilor.

Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai ajuns la Baza din Berceni

Edi Iordănescu a ajuns primul în Berceni, dar a fost lăsat singur de patron. Gigi Becali nu a mai venit la baza de pregătire din cauza problemelor medicale cu care se confruntă. Operat și cu mâna imobilizată, Becali a avut dificultăți în a se îmbrăca și a decis să nu mai plece de acasă, anunță telekomsport.ro.

Iordănescu și-a parcat mașina și s-a dus în vestiar. A susținut apoi prima ședință de pregătire, chiar dacă încă nu a fost prezentat la FCSB. Are mână liberă de la patron!

Negocierile din această dimineaţă au fost decisive, iar Gigi Becali a acceptat toate condiţiile antrenorului, primul care va avea mână liberă la echipă după foarte mult timp. În caz contrar, Gigi va scoate din buzunar o sumă uriașă.

Reclamă

Edi Iordănescu va câştiga lunar 15.000 de euro şi contractul va fi valabil pe 9 luni. El va avea o primă de titlu de 100.000 de euro, dar şi o clauză de 500.000 de euro dacă va fi demis, cât timp echipa are şanse să îşi îndeplinească obiectivele.

Iordănescu poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public. Dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și