Închide meniul
NEWS ALERT

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati chiar înaintea meciului cu Jessica Pegula. Cât ghinion! „Din păcate, am o ruptură la muşchiul adductor”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2021, 23:59 / Actualizat: 20 martie 2023, 23:30

Reclamă
Simona Halep s-a retras de la Cincinnati chiar înaintea meciului cu Jessica Pegula. Cât ghinion! „Din păcate, am o ruptură la muşchiul adductor

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati

Profimediaimages

UPDATE: Simona Halep s-a retras de la Cincinnati. Românca nu a putut juca în meciul cu Jessica Pegula din cauza unei accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati din motive medicale

Simona Halep – Jessica Pegula, meciul din turul doi de la Cincinnati, nu se mai dispută. Simona Halep s-a retras cu câteva ore înaintea meciului. A acuzat probleme medicale!

„Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la adductorul drept și din acest motiv, ar fi prea riscant să joc diseară. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost drăguț să vă revăd”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Aflată pe locul 14 în clasamentul LIVE al WTA, Simona Halep are nevoie de punctele puse în joc la Cincinnati. Este favorită să câştige primul duel din carieră cu sportiva de 30 de ani, din Statele Unite, aflată pe poziţia a 30-a în ierarhia mondială.

Reclamă

LIVE TEXT Simona Halep – Jessica Pegula

În manşa inaugurală a turnelui de categorie 1000, „Simo” a avut mici emoţii. A trecut în set decisiv de Magda Linette, scor 6-4, 3-6, 6-1.

Imediat după meci, în interviul acordat pe teren, Halep le mulţumea fanilor prezenţi în tribună după perioada de pandemie. „A fost un meci greu, după acestă pauză, increderea a fost foarte sus. A servit puternic, mă bucur că am câştigat primul meci după revenire. Sunt supărată că nu am câştigat un titlu aici, am pierdut trei finale.

Este unul din locurile frumoase unde jucăm. Vă mulţumesc fanilor că aţi venit să ne încurajaţi. E un lucru extraordinar că sunteţi din nou în arenă”, a spus Halep, la finalul întâlnirii cu Magda Linette.

Reclamă 4 / 0/3

Jessica Pegula a trecut în primul tur de sportiva italiană Camila Giorgi, locul 71 mondial, scor 6-2, 6-2.

Simona Halep a pierdut 3 finale la Cincinnati

În drumul spre primul titlu de la Cincinnati, ea se va duela în turul secund cu învingătoarea dintre Jessica Pegula şi Camila Giorgi. Simo are 3 finale pierdute la Cincy, în 2015, 2017 şi 2018, ea fiind învinsă de Serena Williams, Garbine Muguruza şi Kiki Bertens.

Pentru Halep a fost prima victorie după trei luni şi jumătate. La 12 mai, la turneul de la Roma, jucătoarea din Constanţa s-a accidentat la glezna stângă. Ea a revenit săptămână trecută la Montreal, dar a fost învinsă în meciul din turul doi, unde a fost acceptată direct, de americanca Danielle Collins.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” Vezi toate știrile
Citește și