Închide meniul
NEWS ALERT

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati chiar înaintea meciului cu Jessica Pegula. Cât ghinion! „Din păcate, am o ruptură la muşchiul adductor”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2021, 23:59 / Actualizat: 20 martie 2023, 23:30

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati chiar înaintea meciului cu Jessica Pegula. Cât ghinion! „Din păcate, am o ruptură la muşchiul adductor

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati

Profimediaimages

UPDATE: Simona Halep s-a retras de la Cincinnati. Românca nu a putut juca în meciul cu Jessica Pegula din cauza unei accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati din motive medicale

Simona Halep – Jessica Pegula, meciul din turul doi de la Cincinnati, nu se mai dispută. Simona Halep s-a retras cu câteva ore înaintea meciului. A acuzat probleme medicale!

„Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la adductorul drept și din acest motiv, ar fi prea riscant să joc diseară. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost drăguț să vă revăd”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Aflată pe locul 14 în clasamentul LIVE al WTA, Simona Halep are nevoie de punctele puse în joc la Cincinnati. Este favorită să câştige primul duel din carieră cu sportiva de 30 de ani, din Statele Unite, aflată pe poziţia a 30-a în ierarhia mondială.

Reclamă

LIVE TEXT Simona Halep – Jessica Pegula

În manşa inaugurală a turnelui de categorie 1000, „Simo” a avut mici emoţii. A trecut în set decisiv de Magda Linette, scor 6-4, 3-6, 6-1.

Imediat după meci, în interviul acordat pe teren, Halep le mulţumea fanilor prezenţi în tribună după perioada de pandemie. „A fost un meci greu, după acestă pauză, increderea a fost foarte sus. A servit puternic, mă bucur că am câştigat primul meci după revenire. Sunt supărată că nu am câştigat un titlu aici, am pierdut trei finale.

Este unul din locurile frumoase unde jucăm. Vă mulţumesc fanilor că aţi venit să ne încurajaţi. E un lucru extraordinar că sunteţi din nou în arenă”, a spus Halep, la finalul întâlnirii cu Magda Linette.

Reclamă 4 / 0/3

Jessica Pegula a trecut în primul tur de sportiva italiană Camila Giorgi, locul 71 mondial, scor 6-2, 6-2.

Simona Halep a pierdut 3 finale la Cincinnati

În drumul spre primul titlu de la Cincinnati, ea se va duela în turul secund cu învingătoarea dintre Jessica Pegula şi Camila Giorgi. Simo are 3 finale pierdute la Cincy, în 2015, 2017 şi 2018, ea fiind învinsă de Serena Williams, Garbine Muguruza şi Kiki Bertens.

Pentru Halep a fost prima victorie după trei luni şi jumătate. La 12 mai, la turneul de la Roma, jucătoarea din Constanţa s-a accidentat la glezna stângă. Ea a revenit săptămână trecută la Montreal, dar a fost învinsă în meciul din turul doi, unde a fost acceptată direct, de americanca Danielle Collins.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și