Închide meniul

Gigi Becali, amendat a treia oară în ultimele două luni + Alexandru Creţu a cerut rezilierea contractului cu FCSB

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 9:20 / Actualizat: 20 martie 2023, 22:59

Gigi Becali, amendat a treia oară în ultimele două luni + Alexandru Creţu a cerut rezilierea contractului cu FCSB

Gigi Becali a fost refuzat de Hervin Ongenda

Hepta

Gigi Becali, amendat a treia oară în ultimele două luni . Becali a fost amendat de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF pentru declaraţii jignitoare şi calomnioase. Şi Alexandru Creţu s-a săturat de atacurile lui Becali şi a solicitat rezilierea contractului cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, amendat a treia oară în ultimele două luni

Gigi Becali a fost găsit vinovat de Comisiile FRF şi va trebui să achite 10.000 de lei pentru afirmaţiile jignitoare făcute despre Răzvan Burleanu.

„Reclamant – FRF, Pârât – Becali George (SC FC FCSB SA) – Admite cererea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Becali George. În temeiul art. 52.5 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu avertisment şi penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în soluţia comisiei publicată, joi, pe site-ul oficial al FRF.

Şeful FCSB a primit nu mai puţin de trei sancţiuni în ultimele două luni. El a mai trebuit să achite o sumă totală de 30.000 de lei, în două dosare deschise de Comisia Centrală a Arbitrilor.

Alexandru Creţu vrea să plece de la FCSB

De declaraţiile lui Becali s-a săturat şi Alexandru Creţu. Făcut praf de patron după eşecul cu Rapid, acesta a cerut să plece de la FCSB. 100.000 de euro ar fi pretenţiile fotbalistului, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Din cauza lui Creţu, Gigi Becali a fost făcut praf în presa din Slovenia. Jurnaliştii de la Ekipa24 anunţă că fundaşul român a ajuns, după derby-ul pierdut cu Rapid, să trăiască acelaşi „coşmar” ca Ante Vukusic.

„Îi aduce din Slovenia, iar apoi îi batjocoreşte. Primul care a simțit furia lui Gigi Becali, unul dintre cei mai sălbatici oameni din lumea fotbalului, a fost Ante Vukusic, cel care a jucat pentru Olimpija înainte să plece la FCSB.

Acum, povestea se repetă cu Alexandru Crețu, românul care a jucat la Maribor și a semnat cu FCSB. Becali l-a prezentat chiar în vila sa de lux, care este, de fapt, un kitsch. A spus că va construi echipa în jurului. A fost frumos, dar a durat foarte puțin. Crețu e deja pe lista neagră a lui Becali. Se pare că a jucat ultimul său meci pentru această echipă, după ce Becali a spus că a pierdut derby-ul cu Rapid din cauza lui: ‘Crețu ne-a bătut, nu Rapid. De acum încolo, e liber și îi voi da încă 100.000 de euro’, a spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

E interesant că acum trei luni, până și agentul lui, Zvonko Milojkovic, i-a transmis public să nu semneze cu FCSB: ‘Am cinci oferte mai bune pentru el, dar dacă Crețu vrea să fie sclavul lui Becali, asta e. Dacă merge la FCSB, nici nu-i pot ura succes, pentru că se va sinucide din punct de vedere sportiv. Să meargă, dar fără mine, eu nu vreau să fiu implicat în acest suicid sportiv și financiar’. Și cât de multă dreptate avea…„, au scris slovenii.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și