Închide meniul

Gigi Becali, amendat a treia oară în ultimele două luni + Alexandru Creţu a cerut rezilierea contractului cu FCSB

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 9:20 / Actualizat: 20 martie 2023, 22:59

Gigi Becali, amendat a treia oară în ultimele două luni + Alexandru Creţu a cerut rezilierea contractului cu FCSB

Gigi Becali a fost refuzat de Hervin Ongenda

Hepta

Gigi Becali, amendat a treia oară în ultimele două luni . Becali a fost amendat de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF pentru declaraţii jignitoare şi calomnioase. Şi Alexandru Creţu s-a săturat de atacurile lui Becali şi a solicitat rezilierea contractului cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, amendat a treia oară în ultimele două luni

Gigi Becali a fost găsit vinovat de Comisiile FRF şi va trebui să achite 10.000 de lei pentru afirmaţiile jignitoare făcute despre Răzvan Burleanu.

„Reclamant – FRF, Pârât – Becali George (SC FC FCSB SA) – Admite cererea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Becali George. În temeiul art. 52.5 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu avertisment şi penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în soluţia comisiei publicată, joi, pe site-ul oficial al FRF.

Şeful FCSB a primit nu mai puţin de trei sancţiuni în ultimele două luni. El a mai trebuit să achite o sumă totală de 30.000 de lei, în două dosare deschise de Comisia Centrală a Arbitrilor.

Alexandru Creţu vrea să plece de la FCSB

De declaraţiile lui Becali s-a săturat şi Alexandru Creţu. Făcut praf de patron după eşecul cu Rapid, acesta a cerut să plece de la FCSB. 100.000 de euro ar fi pretenţiile fotbalistului, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Din cauza lui Creţu, Gigi Becali a fost făcut praf în presa din Slovenia. Jurnaliştii de la Ekipa24 anunţă că fundaşul român a ajuns, după derby-ul pierdut cu Rapid, să trăiască acelaşi „coşmar” ca Ante Vukusic.

„Îi aduce din Slovenia, iar apoi îi batjocoreşte. Primul care a simțit furia lui Gigi Becali, unul dintre cei mai sălbatici oameni din lumea fotbalului, a fost Ante Vukusic, cel care a jucat pentru Olimpija înainte să plece la FCSB.

Acum, povestea se repetă cu Alexandru Crețu, românul care a jucat la Maribor și a semnat cu FCSB. Becali l-a prezentat chiar în vila sa de lux, care este, de fapt, un kitsch. A spus că va construi echipa în jurului. A fost frumos, dar a durat foarte puțin. Crețu e deja pe lista neagră a lui Becali. Se pare că a jucat ultimul său meci pentru această echipă, după ce Becali a spus că a pierdut derby-ul cu Rapid din cauza lui: ‘Crețu ne-a bătut, nu Rapid. De acum încolo, e liber și îi voi da încă 100.000 de euro’, a spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

E interesant că acum trei luni, până și agentul lui, Zvonko Milojkovic, i-a transmis public să nu semneze cu FCSB: ‘Am cinci oferte mai bune pentru el, dar dacă Crețu vrea să fie sclavul lui Becali, asta e. Dacă merge la FCSB, nici nu-i pot ura succes, pentru că se va sinucide din punct de vedere sportiv. Să meargă, dar fără mine, eu nu vreau să fiu implicat în acest suicid sportiv și financiar’. Și cât de multă dreptate avea…„, au scris slovenii.

Recomandări
  • Gigi Becali, amendat de FRF
  • Alexandru Creţu vrea să plece de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și