Închide meniul

Manchester City, o nouă ofertă pentru Harry Kane! Suma promisă lui Tottenham este ameţitoare

Publicat: 19 august 2021, 13:12 / Actualizat: 21 martie 2023, 15:02

Reclamă
Manchester City, o nouă ofertă pentru Harry Kane! Suma promisă lui Tottenham este ameţitoare

Harry Kane, la Euro 2020

Profimedia

Manchester City, o nouă ofertă pentru Harry Kane. Manchester City insistă pentru transferul lui Harry Kane şi va face o ultimă ofertă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City, o nouă ofertă pentru Harry Kane

Tottenham a refuzat cele 150 de milioane de euro pe care i le-a oferit Manchester City. Pep Guardiola şi şefii săi nu renunţă însă atât de uşor.

The Independent scrie că echipa campioană a Angliei va înainta o nouă propunere. Suma va fi de data aceasta de 180 de milioane de euro!

Va fi însă şi oferta finală, notează jurnaliştii britanici. Potrivit acestora, Daniel Levy, şeful lui Tottenham, va accepta negocierea şi va solicita adăugarea mai multor bonusuri.

În vârstă de 28 de ani, Harry Kane a jucat 336 de meciuri la Tottenham. El a marcat 221 de goluri pentru londonezi şi a reuşit 47 de pase de gol.

Reclamă

Harry Kane, debut amânat în noul sezon

La începutul lunii, Harry Kane a avut un mesaj emoţionant pentru fanii lui Tottenham. Golgheterul ultimei ediţii din Premier League a anunţat că se va alătura, în cel mai scurt timp, lotului pregătit de Nuno Espirito Santo.

El nu a debutat însă nici până acum în noul sezon, fapt ce a alimentat zvonurile unei posibile plecări la City.

„Au trecut aproape 10 ani din momentul în care mi-am făcut debutul la Spurs. În fiecare dintre aceștia, voi – fanii – mi-ați arătat mereu susţinere totală și dragoste.

Reclamă 4 / 0/3

De aceea am fost supărat când am văzut câteva dintre comentariile apărute în această săptămână, în care a fost pus la îndoială profesionalismul meu.

Deși nu voi intra în detalii, vreau să fie foarte clar că niciodată, dar niciodată, nu am refuzat să mă antrenez. Mă voi întoarce la echipă mâine, așa cum era programat.

Nu aș face nimic care să pună în pericol relația pe care o am cu suporterii. Ei mi-au oferit sprijinul lor necondiționat de când sunt la acest club. Iar acest lucru este valabil și în acest caz”, a transmis Harry Kane la acel moment pe contul său de Twitter.

Jack Grealish, transferat cu 117 milioane de euro de Manchester City

Dacă va reuşit să-l aducă pe Kane, City îşi va bate propriul record pentru cel mai scump transfer din istoria Premier League.

Jack Grealish a devenit oficial jucătorul lui Manchester City pe 5 august. Acesta a semnat un contract valabil până în 2026, iar Guardiola i-a dat numărul 10 chiar în ziua în care Lionel Messi a plecat de la Barcelona.

„Sunt incredibil de fericit că am venit la Manchester City. City este cea mai bună echipă din ţară, cu un antrenor considerat cel mai bun din lume. Este un vis devenit realitate să fiu parte a acestui club. În ultimele zece sezoane au câştigat constant trofee majore. Pep, prin venirea sa aici, i-a dus la următorul nivel şi fotbalul jucat de această echipă este cel mai atractiv din Europa. Să joc pentru Pep şi să învăţ de la el va fi ceva special şi ceva ce şi-ar dori orice jucător de top”, a spus Jack Grealish, la prezentarea oficială.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și