Închide meniul

Manchester City, o nouă ofertă pentru Harry Kane! Suma promisă lui Tottenham este ameţitoare

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 13:12 / Actualizat: 21 martie 2023, 15:02

Manchester City, o nouă ofertă pentru Harry Kane! Suma promisă lui Tottenham este ameţitoare

Harry Kane, la Euro 2020

Profimedia

Manchester City, o nouă ofertă pentru Harry Kane. Manchester City insistă pentru transferul lui Harry Kane şi va face o ultimă ofertă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City, o nouă ofertă pentru Harry Kane

Tottenham a refuzat cele 150 de milioane de euro pe care i le-a oferit Manchester City. Pep Guardiola şi şefii săi nu renunţă însă atât de uşor.

The Independent scrie că echipa campioană a Angliei va înainta o nouă propunere. Suma va fi de data aceasta de 180 de milioane de euro!

Va fi însă şi oferta finală, notează jurnaliştii britanici. Potrivit acestora, Daniel Levy, şeful lui Tottenham, va accepta negocierea şi va solicita adăugarea mai multor bonusuri.

În vârstă de 28 de ani, Harry Kane a jucat 336 de meciuri la Tottenham. El a marcat 221 de goluri pentru londonezi şi a reuşit 47 de pase de gol.

Reclamă

Harry Kane, debut amânat în noul sezon

La începutul lunii, Harry Kane a avut un mesaj emoţionant pentru fanii lui Tottenham. Golgheterul ultimei ediţii din Premier League a anunţat că se va alătura, în cel mai scurt timp, lotului pregătit de Nuno Espirito Santo.

El nu a debutat însă nici până acum în noul sezon, fapt ce a alimentat zvonurile unei posibile plecări la City.

„Au trecut aproape 10 ani din momentul în care mi-am făcut debutul la Spurs. În fiecare dintre aceștia, voi – fanii – mi-ați arătat mereu susţinere totală și dragoste.

Reclamă 4 / 0/3

De aceea am fost supărat când am văzut câteva dintre comentariile apărute în această săptămână, în care a fost pus la îndoială profesionalismul meu.

Deși nu voi intra în detalii, vreau să fie foarte clar că niciodată, dar niciodată, nu am refuzat să mă antrenez. Mă voi întoarce la echipă mâine, așa cum era programat.

Nu aș face nimic care să pună în pericol relația pe care o am cu suporterii. Ei mi-au oferit sprijinul lor necondiționat de când sunt la acest club. Iar acest lucru este valabil și în acest caz”, a transmis Harry Kane la acel moment pe contul său de Twitter.

Jack Grealish, transferat cu 117 milioane de euro de Manchester City

Dacă va reuşit să-l aducă pe Kane, City îşi va bate propriul record pentru cel mai scump transfer din istoria Premier League.

Jack Grealish a devenit oficial jucătorul lui Manchester City pe 5 august. Acesta a semnat un contract valabil până în 2026, iar Guardiola i-a dat numărul 10 chiar în ziua în care Lionel Messi a plecat de la Barcelona.

„Sunt incredibil de fericit că am venit la Manchester City. City este cea mai bună echipă din ţară, cu un antrenor considerat cel mai bun din lume. Este un vis devenit realitate să fiu parte a acestui club. În ultimele zece sezoane au câştigat constant trofee majore. Pep, prin venirea sa aici, i-a dus la următorul nivel şi fotbalul jucat de această echipă este cel mai atractiv din Europa. Să joc pentru Pep şi să învăţ de la el va fi ceva special şi ceva ce şi-ar dori orice jucător de top”, a spus Jack Grealish, la prezentarea oficială.

Reclamă
Recomandări
  • Guardiola insistă pentru Kane
  • Care va fi ultima ofertă a lui City

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și