Închide meniul

Harry Kane, mesaj emoţionant pentru fanii lui Tottenham după ce Guardiola a recunoscut că îl aşteaptă la Manchester City. „Vreau să fie foarte clar!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2021, 20:41

Harry Kane, mesaj emoţionant pentru fanii lui Tottenham după ce Guardiola a recunoscut că îl aşteaptă la Manchester City. „Vreau să fie foarte clar!

Harry Kane

Profimediaimages

Atacantul naţionalei Angliei a vrut să infirme zvonurile că nu s-a prezentat la antrenamente pentru a-şi forţa transferul la Manchester City. A ţinut să le transmită suporterilor că este trup şi suflet alături de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Kane, mesaj emoţionant pentru fanii lui Tottenham

Au trecut aproape 10 ani din momentul în care mi-am făcut debutul la Spurs. În fiecare dintre aceștia, voi – fanii – mi-ați arătat mereu susţinere totală și dragoste.

De aceea am fost supărat când am văzut câteva dintre comentariile apărute în această săptămână, în care a fost pus la îndoială profesionalismul meu.

Deși nu voi intra în detalii, vreau să fie foarte clar că niciodată, dar niciodată, nu am refuzat să mă antrenez. Mă voi întoarce la echipă mâine, așa cum era programat.

Nu aș face nimic care să pună în pericol relația pe care o am cu suporterii care mi-au oferit sprijinul lor necondiționat de când sunt la acest club. Iar acest lucru este valabil și în acest caz„, a reacţionat Harry Kane pe contul său de Twitter.

Reclamă

Manchester City a insistat pentru golgheterul lui Tottenham, dar preţul cerut de patronul londonezilor este unul prohibitiv. Daniel Levy a lăsat de înţeles că acceptă mutarea numai în schimbul a 160 de milioane de lire sterline (n.r. 190 de milioane de euro).

Pep Guardiola: „Suntem interesaţi de Harry Kane”

Pep Guardiola a recunoscut, la ultima conferinţă de presă, că şi-ar dori ca Harry Kane să ajungă sub comanda lui. Reacţia a fost diferită faţă de cea pe care a avut-o când a fost întrebat de Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

„Harry Kane este un atacant extrem de talentat şi bineînţeles că suntem foarte talentaţi. Totuşi, dacă Tottenham nu vrea să-l vândă… în cazul în care nu vor să vină la negocieri, atunci subiectul este încheiat. Noi vom continua să încercăm. Multe cluburi şi-l doresc pe Kane, iar noi nu suntem o excepţie. Suntem foarte interesaţi de el„, a recunoscut Guardiola.

Harry Kane a înscris 221 de goluri în 336 de apariţii în tricoul lui Spurs. În ultimul sezon din Premier League a marcat de 23 de ori şi a fost pe primul loc în topul golgheterilor. L-a depăşit la limită pe Mohamed Salah (22), starul lui Liverpool.

Recomandări
  • Harry Kane, hotărât să revină la antrenamente
  • Ce a transmis golgheterul lui Tottenham

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) 22:02 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-1. A marcat Acerbi în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 21:55 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 1-0, în AntenaPLAY. Deschidere rapidă de scor! Jones a profitat de o gafă uriaşă în defensiva adversă 21:55 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal. Echipele 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și