Închide meniul
Foto

„Bucuraţi-vă de viaţă”. Anamaria Prodan a uitat de problemele din căsnicie. Cum se răcoreşte vedeta în Dubai

Publicat: 20 august 2021, 19:03

Reclamă
„Bucuraţi-vă de viaţă”. Anamaria Prodan a uitat de problemele din căsnicie. Cum se răcoreşte vedeta în Dubai

Anamaria Prodan a uitat de problemele din căsnicie

Instagram Anamaria Prodan

Agentul de jucători se simte excelent la peste 3500 de kilometri distanţă de Laurenţiu Reghecampf. Anamaria îşi petrece cea mai mare parte din timp relaxându-se la piscină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a uitat de problemele din căsnicie

În Dubai este vreme caniculară, maxima din aceste zile oscilând în jurul a 40 de grade Celsius. Astfel, Anamaria Prodan se răcoreşte zi de zi într-un cadru de vis. Impresarul este cu zâmbetul pe buze. „Bucuraţi-vă de viaţă„, a fost mesajul ei.

Anamaria Prodan, la piscină
Anamaria Prodan, la piscină

Anamaria s-a dus la piscină încă de dimineaţă şi a postat mai multe imagini şi filmuleţe. Fanii au reacţionat imediat. „Superbă„, „Arăţi perfect!” şi „Cea mai frumoasă femeie din univers” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Anamaria Prodan locuieşte într-un apartament de patru milioane de euro

Anamaria Prodan se mândreşte cu luxul în care trăieşte la Dubai. Apartamentul de vis al Anamariei Prodan e situat la doar 800 de metri de Fântâna Dubai şi la 900 de metri de Dubai Mall. E dotat cu toate necesităţile, zonă de relaxare, de luat masa şi o bucătărie, plus balcoanele care asigură o privelişte perfectă.

Aici, Anamaria Prodan i-a făcut un adevărat „altar” soţului ei. Laurenţiu Reghecampf apare în nenumărate poze, lucru evidenţiat de agentul FIFA în clipurile postate pe contul de Instagram.

Reghecampf locuieşte la Craiova, unde va avea grijă cel puţin temporar şi de Laurenţiu Reghecampf junior, fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și