Închide meniul

Farul – Dinamo 3-0 | Dario Bonetti nu face o tragedie din umilinţa suferită la Ovidiu. „E mai simplu să o antrenezi pe Liverpool”. Ce explicaţii are antrenorul „câinilor”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2021, 0:14

Farul – Dinamo 3-0 | Dario Bonetti nu face o tragedie din umilinţa suferită la Ovidiu. „E mai simplu să o antrenezi pe Liverpool. Ce explicaţii are antrenorul „câinilor

Dario Bonetti

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Antrenorul „câinilor” a pus eşecul pe tinereţea jucătorilor din lot. Le-a cerut fanilor să susţină echipa în continuare şi le-a transmis fotbaliştilor săi că e nevoie de multă muncă pentru a ieşi din seria neagră. Eşecul cu Farul a fost al treilea la rând!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti nu face o tragedie din umilinţa suferită la Ovidiu

Era un meci pe care trebuie să îl câştigăm. Trebuie să muncim pentru a fi competitivi. Am jucat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România. Farul are jucători foarte buni în atac, era foarte dificil pentru noi. La Dinamo este altă realitate acum şi trebuie să ne gândim la obiectivul nostru. Trebuie doar să muncim.

Nu e vorba de golurile primite, ci de modul în care am evoluat. Aceşti tineri jucători trebuie să se gândească cum să crească. Pentru a ne îmbunătăţi calitatea avem nevoie de timp. Farul are un proiect care a început de mult timp„, a declarat Dario Bonetti după Farul – Dinamo 3-0.

Antrenorul italian asigură că nu regretă că a venit la Dinamo. Este convins că poate ajuta echipa să evite retrogradarea.

Eu mă bucur că pot lucra în proiectul Dinamo. Sunt foarte fericit să pot lucra cu aceşti tineri. Fanii ştiu foarte bine situaţia, sunt alături de echipă. Este foarte important. Aceşti tineri jucători au nevoie de susţinerea suporterilor. Dacă ar pune presiune pe jucători ar fi foarte dificil.

Reclamă

Nu a fost o problemă pentru mine să vin aici. Uneori este mai uşor… e mai simplu să o antrenezi pe Liverpool. Noi avem tineri foarte buni. Trebuie să continuăm, să fim optimişti şi să ne pregătim„, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Dinamo a primit un gol de la mijlocul terenului şi a coborât pe locul 11 în Liga 1, dar mai poate pica în clasament. Are 2 victorii şi 4 înfrângeri. Pentru trupa lui Bonetti urmează duelul cu FC Argeş, după care o aşteaptă Derby-ul României cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și