Închide meniul

Farul – Dinamo 3-0 | Dario Bonetti nu face o tragedie din umilinţa suferită la Ovidiu. „E mai simplu să o antrenezi pe Liverpool”. Ce explicaţii are antrenorul „câinilor”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2021, 0:14

Farul – Dinamo 3-0 | Dario Bonetti nu face o tragedie din umilinţa suferită la Ovidiu. „E mai simplu să o antrenezi pe Liverpool. Ce explicaţii are antrenorul „câinilor

Dario Bonetti

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

  • Farul – Dinamo 3-0
  • Explicaţiile lui Dario Bonetti după eşecul de la Ovidiu

Antrenorul „câinilor” a pus eşecul pe tinereţea jucătorilor din lot. Le-a cerut fanilor să susţină echipa în continuare şi le-a transmis fotbaliştilor săi că e nevoie de multă muncă pentru a ieşi din seria neagră. Eşecul cu Farul a fost al treilea la rând!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti nu face o tragedie din umilinţa suferită la Ovidiu

Era un meci pe care trebuie să îl câştigăm. Trebuie să muncim pentru a fi competitivi. Am jucat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România. Farul are jucători foarte buni în atac, era foarte dificil pentru noi. La Dinamo este altă realitate acum şi trebuie să ne gândim la obiectivul nostru. Trebuie doar să muncim.

Nu e vorba de golurile primite, ci de modul în care am evoluat. Aceşti tineri jucători trebuie să se gândească cum să crească. Pentru a ne îmbunătăţi calitatea avem nevoie de timp. Farul are un proiect care a început de mult timp„, a declarat Dario Bonetti după Farul – Dinamo 3-0.

Reclamă

Antrenorul italian asigură că nu regretă că a venit la Dinamo. Este convins că poate ajuta echipa să evite retrogradarea.

Eu mă bucur că pot lucra în proiectul Dinamo. Sunt foarte fericit să pot lucra cu aceşti tineri. Fanii ştiu foarte bine situaţia, sunt alături de echipă. Este foarte important. Aceşti tineri jucători au nevoie de susţinerea suporterilor. Dacă ar pune presiune pe jucători ar fi foarte dificil.

Reclamă

Nu a fost o problemă pentru mine să vin aici. Uneori este mai uşor… e mai simplu să o antrenezi pe Liverpool. Noi avem tineri foarte buni. Trebuie să continuăm, să fim optimişti şi să ne pregătim„, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Dinamo a primit un gol de la mijlocul terenului şi a coborât pe locul 11 în Liga 1, dar mai poate pica în clasament. Are 2 victorii şi 4 înfrângeri. Pentru trupa lui Bonetti urmează duelul cu FC Argeş, după care o aşteaptă Derby-ul României cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă