Închide meniul

Farul – Dinamo 3-0 | Jefte Betancor a explicat cum a reuşit să marcheze de la 60 de metri! L-a imitat pe Hagi: „Am văzut filmuleţe cu el”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2021, 23:48

Farul – Dinamo 3-0 | Jefte Betancor a explicat cum a reuşit să marcheze de la 60 de metri! L-a imitat pe Hagi: „Am văzut filmuleţe cu el

Jefte Betancor a explicat cum a reuşit să marcheze de la 60 de metri

Facebook Farul

Ibericul a oferit primele declaraţii după „dubla” cu Dinamo. Betancor a recunoscut că a urmărit execuţiile pe care le-a avut Gică Hagi în carieră. L-a lăudat pe antrenorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jefte Betancor a explicat cum a reuşit să marcheze de la 60 de metri

Este cel mai bun moment din cariera mea. L-am văzut pe portar ieşit, mă bucur că am marcat. Nu ştiu câte goluri voi înscrie, dar vreau să o fac pentru echipă. Sunt foarte fericit.

Farul este cea mai bună echipă pentru mine. Aici vor să joace fotbal şi de asta am venit aici. Lucrez cu Hagi, el este un erou aici. Aşa este şi pentru mine, am văzut filmuleţe cu el„, a declarat Betancor după Farul – Dinamo 3-0.

Jefte Betancor a marcat golul începutului de sezon

Atacantul constănţenilor a marcat în minutul 12, dar nu s-a oprit şi a recidivat în repriza secundă. A înscris un gol de poveste, de la mijlocul terenului!

Jucătorul de 28 de ani şi-a încercat norocul din propria jumătate de teren, după ce a văzut că Eşanu era ieşit dintre buturi. Portarul lui Dinamo părea a putea interveni, dar s-a făcut de râs. S-a împiedicat chiar în momentul în care şi-a dorit să respingă mingea şi a încasat un gol pe care nu îl va putea uita.

Reclamă

Betancor este cel mai în formă jucător al Farului. A înscris patru dintre cele şase goluri ale trupei lui Hagi din această ediţie a Ligii 1. Sezonul trecut a punctat de 8 ori în 29 de partide pentru Voluntari.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-1 este acum în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a egalat dramatic, în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și