Închide meniul

Tragedie înainte ca Dennis Man să înscrie primul său gol în Serie B. Un fan a murit în timp ce aştepta să intre la meciul Frosinone – Parma 2-2

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2021, 9:19

Reclamă
Tragedie înainte ca Dennis Man să înscrie primul său gol în Serie B. Un fan a murit în timp ce aştepta să intre la meciul Frosinone – Parma 2-2

Tragedie înainte ca Dennis Man să înscrie primul său gol în Serie B

Profimediaimages

Potrivit tuttosport.com, barbatul de 46 de ani aştepta la coadă să treacă de turnicheţi şi să asiste la meciul Frosinone – Parma, scor 2-2, primul din noul sezon al ligii secunde din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedie înainte ca Dennis Man să înscrie primul său gol în Serie B

Suporterul care era însoţit de fiul său s-a simţit rău, iar cei prezenţi au chemat imediat o ambulanţă. A fost dus de urgenţă la cel mai apropiat spital, dar din păcate medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Vestea s-a răspândit imediat şi anunţul a fost făcut pe stadion. Ultraşii lui Frosinone s-au oprit din cântat şi nu au mai fluturat niciun steag.

Gazdele au smuls in extremis un punct, în minutul 89. Charpentier l-a învins pe legendarul Gianluigi Buffon, aflat la primul meci după revenirea la Parma.

Reclamă

Dennis Man a marcat golul de 2-1 al lui Frosinone. Românul este în mare formă şi a început ca din tun campionatul. Brunetta i-a oferit pasa decisivă, după un contraatac fenomenal, în meciul în care Valentin Mihăilă nu a putut juca.

Dennis Man speră că Tavi Popescu îi va spulbera recordul

Atacantul de 22 de ani a plecat de la FCSB la Parma în schimbul a 13 milioane de euro. A fost cea mai mare sumă primită vreodată de un club din România pentru un jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Man îi prevede un viitor strălucit puştiului care îl poate îmbogăţi pe Gigi Becali. A dezvăluit, în exclusivitate pentru AS.ro, că şi-ar dori ca patronul vicecampioanei din Liga 1 să dea un nou „tun” financiar.

(Reporter: Ai intrat în istoria României) Este un sentiment plăcut. Mă bucur foarte mult, vedem următorul jucător care va pleca. Doamne ajută să mă depăşească Tavi Popescu, nu am niciun fel de problemă.

Eu îl cunosc pe Tavi şi ştiu că este un copil foarte talentat şi îmi doresc ca toţi jucătorii din România să ajungă la un nivel cât mai mare!„, a declarat Dennis Man pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și