Închide meniul

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce a auzit că îl pierde pe Alexandru Creţu

Dan Roșu Publicat: 22 august 2021, 15:22

Reclamă
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce a auzit că îl pierde pe Alexandru Creţu

Alex Crețu, despre perioada petrecută la FCSB

Hepta

„Este o situaţie complexă la el. O situaţie care nu s-a produs după venirea mea, ci înaintea ei. În momentul de faţă, este o problemă între el şi club. Trebuie clarificată la nivel de club, de patron. În funcţie de ce se va întâmpla, veţi avea şi poziţia mea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu vreau să mă pierd în detalii, chiar dacă pentru mine fiecare jucător contează. Avem în faţă un joc şi cam bucura să comentăm mai mult pe jucătorii care sunt implicaţi în acest meci”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Alexandru Creţu îşi caută echipă

Criticat dur de Gigi Becali după meciul cu Rapid, internaţionalul de 29 de ani nu a participat la antrenamentele din ultimele zile. Creţu nu mai vrea să mai audă de FCSB, după ieşirea la TV a lui Gigi Becali, şi îşi caută deja echipă. Asta chiar dacă după numirea lui Edi Iordănescu, lucrurile ar urma să se schimbe la FCSB.

Alexandru Creţu este primul jucător care va pleca de la FCSB după eşecul cu Rapid, 0-1. Schimbat la pauză de Gigi, fundaşul are două săptămâni la dispoziţie să îşi găsească o nouă echipă.

„S-a jucat numai la o poartă. Ne-a bătut Creţu, o să îi spun să îşi caute echipă. A luat 100.000 de euro. Dacă dai numai pasă la ei, faci şi autogol. Mai ai timp de transferat, du-te, tată.

Reclamă

A venit liber, ia bani de la mine şi pleacă liber. Aşa ceva nu am văzut în viaţa mea, un asemenea gol ce am luat, a dat pe lângă minge”, a spus Gigi Becali, după meciul cu Rapid.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și