Închide meniul

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce a auzit că îl pierde pe Alexandru Creţu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 august 2021, 15:22

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce a auzit că îl pierde pe Alexandru Creţu

Alex Crețu, despre perioada petrecută la FCSB

Hepta

„Este o situaţie complexă la el. O situaţie care nu s-a produs după venirea mea, ci înaintea ei. În momentul de faţă, este o problemă între el şi club. Trebuie clarificată la nivel de club, de patron. În funcţie de ce se va întâmpla, veţi avea şi poziţia mea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu vreau să mă pierd în detalii, chiar dacă pentru mine fiecare jucător contează. Avem în faţă un joc şi cam bucura să comentăm mai mult pe jucătorii care sunt implicaţi în acest meci”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Alexandru Creţu îşi caută echipă

Criticat dur de Gigi Becali după meciul cu Rapid, internaţionalul de 29 de ani nu a participat la antrenamentele din ultimele zile. Creţu nu mai vrea să mai audă de FCSB, după ieşirea la TV a lui Gigi Becali, şi îşi caută deja echipă. Asta chiar dacă după numirea lui Edi Iordănescu, lucrurile ar urma să se schimbe la FCSB.

Alexandru Creţu este primul jucător care va pleca de la FCSB după eşecul cu Rapid, 0-1. Schimbat la pauză de Gigi, fundaşul are două săptămâni la dispoziţie să îşi găsească o nouă echipă.

„S-a jucat numai la o poartă. Ne-a bătut Creţu, o să îi spun să îşi caute echipă. A luat 100.000 de euro. Dacă dai numai pasă la ei, faci şi autogol. Mai ai timp de transferat, du-te, tată.

Reclamă

A venit liber, ia bani de la mine şi pleacă liber. Aşa ceva nu am văzut în viaţa mea, un asemenea gol ce am luat, a dat pe lângă minge”, a spus Gigi Becali, după meciul cu Rapid.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și