Închide meniul
UPDATE

Helmut Duckadam, ironizat de fanii Stelei: „Vând suflet, negociabil!” + Roş-albaştrii, primul pas greşit în Liga a 2-a

Publicat: 22 august 2021, 19:30

Reclamă
Helmut Duckadam, ironizat de fanii Stelei: „Vând suflet, negociabil! + Roş-albaştrii, primul pas greşit în Liga a 2-a

Helmut Duckadam, ironizat de fanii Stelei

Hepta

Update: Fanii Stelei l-au taxat pe Helmut Duckadam, care a spus că ţine cu FCSB după instalarea lui Edi Iordănescu în funcţia de antrenor. „Fost portar, vândut mănuși / Vând suflet, negociabil”, a fost bannerul afişat la meciul cu Unirea Slobozia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
captură Digi Sport

Ştirea iniţială

Unirea Slobozia a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu CSA Steaua, într-un meci din etapa a patra a Ligii a 2-a.

CSA Steaua, primul pas greşit în Liga a 2-a

Au marcat Toma ’32 (penalti) pentru gazde şi Chipirliu ’36 pentru oaspeţi. Peste 500 de fani ai roş-albaştrilor au făcut deplasarea la Slobozia.

Unirea Slobozia şi CSA Steaua ocupă primele două poziţii în clasamentul eşalonului secund, cu câte 10 puncte. 10 puncte are şi echipa de pe locul 3, FC Hermannstadt.

Reclamă

Tot în această săptămână, s-a jucat şi Progresul Spartac – Steaua 2-1. Echipa antrenată de Daniel Opriţa a fost eliminată încă din turul 2 al Cupei României. „Militarii” au cedat, surprinzător, în faţa unei echipe din liga a 3-a.

CSA Steaua, eliminată surprinzător din Cupa României

Băieţii care au scos-o pe Steaua din cupă câştigă împreună cât Chipirliu, omul de gol al lui Opriţa. La Progresul Spartac sunt jucători care livrează mâncare cu bicicleta ca să ducă un trai decent. Unul dintre ei i-a livrat mancarea președintelui antrenor din liga a treia.

„Cu ce i-ați bătut? / Cu foamea de a ne afirma! / Cât câștigi tu la fotbal? / 400, 450.. 400 de euro cred. Dacă ne adunăm noi toți salariile, cred că e salariul lor pe o lună, al celor de la CSA”, a fost dialogul dintre Silvian Matei şi reporterul AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris. Echipele de start 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și