Închide meniul
UPDATE

Helmut Duckadam, ironizat de fanii Stelei: „Vând suflet, negociabil!” + Roş-albaştrii, primul pas greşit în Liga a 2-a

Reclamă

Publicat: 22 august 2021, 19:30

Helmut Duckadam, ironizat de fanii Stelei: „Vând suflet, negociabil! + Roş-albaştrii, primul pas greşit în Liga a 2-a

Helmut Duckadam, ironizat de fanii Stelei

Hepta

Update: Fanii Stelei l-au taxat pe Helmut Duckadam, care a spus că ţine cu FCSB după instalarea lui Edi Iordănescu în funcţia de antrenor. „Fost portar, vândut mănuși / Vând suflet, negociabil”, a fost bannerul afişat la meciul cu Unirea Slobozia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
captură Digi Sport

Ştirea iniţială

Unirea Slobozia a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu CSA Steaua, într-un meci din etapa a patra a Ligii a 2-a.

CSA Steaua, primul pas greşit în Liga a 2-a

Au marcat Toma ’32 (penalti) pentru gazde şi Chipirliu ’36 pentru oaspeţi. Peste 500 de fani ai roş-albaştrilor au făcut deplasarea la Slobozia.

Unirea Slobozia şi CSA Steaua ocupă primele două poziţii în clasamentul eşalonului secund, cu câte 10 puncte. 10 puncte are şi echipa de pe locul 3, FC Hermannstadt.

Reclamă

Tot în această săptămână, s-a jucat şi Progresul Spartac – Steaua 2-1. Echipa antrenată de Daniel Opriţa a fost eliminată încă din turul 2 al Cupei României. „Militarii” au cedat, surprinzător, în faţa unei echipe din liga a 3-a.

CSA Steaua, eliminată surprinzător din Cupa României

Băieţii care au scos-o pe Steaua din cupă câştigă împreună cât Chipirliu, omul de gol al lui Opriţa. La Progresul Spartac sunt jucători care livrează mâncare cu bicicleta ca să ducă un trai decent. Unul dintre ei i-a livrat mancarea președintelui antrenor din liga a treia.

„Cu ce i-ați bătut? / Cu foamea de a ne afirma! / Cât câștigi tu la fotbal? / 400, 450.. 400 de euro cred. Dacă ne adunăm noi toți salariile, cred că e salariul lor pe o lună, al celor de la CSA”, a fost dialogul dintre Silvian Matei şi reporterul AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și