Închide meniul
Foto

Ioana Năstase, apariţie de 300.000 de euro! Ilie Năstase îi pregăteşte încă un cadou de lux

Publicat: 22 august 2021, 20:15

Reclamă
Ioana Năstase, apariţie de 300.000 de euro! Ilie Năstase îi pregăteşte încă un cadou de lux

Ioana Năstase, apariţie de 300.000 de euro, în timp ce Ilie Năstase vrea să îi constuiască o "viluţă la munte"

captură Instagram

Ioana Năstase, apariţie de 300.000 de euro

Ioana Năstase a atras toate privirile la un restaurant de lux din Bucureşti. Nu doar cu ţinuta elegantă, ci şi cu maşina de lux. Soţia lui Ilie Năstase şi-a făcut apariţia la bordul unui bolid de 300.000 de euro, scrie spynews.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, ea nu a lăsat niciun bacşiş celui care i-a adus maşina din parcare, mai scrie sursa citată. Mai mult, Ioana a fumat ţigară după ţigară fără să folosească nicio scrumieră.

Ioana şi Ilie Năstase îşi fac o casă la munte

Ioana și Ilie Năstase au părăsit Capitala şi au decis să locuiască la Constanţa. Fostul mare sportiv vrea să aibă însă şi o reşedinţă la munte.

„Mă chinui cu căldura, nu prea îmi place căldura, stau aici la mare, dar din când în când mai mergem și la București, înainte vrem să ne construim și o viluță la munte, la Moeciu mergem acolo să vedem ce putem face acolo”, a dezvăluit Ilie Năstase, la o emisiune tv, citat de wowbiz.ro.

Ioana Năstase are un admirator secret

Cei doi au uitat de scandaluri şi de divorţ. Chiar şi gelozia a mai dispărut. Recent, Ioana a povestit cum a primit un buchet uriaş de flori de la un admirator de faţă cu Ilie Năstase.

Reclamă

„Nicieu nu ştiu de unde sunt! (n.r. râde) Întotdeauana am primit și primesc. Nu știu că nu m-a interesat de unde sunt. Important e că sunt frumoase. Am mulțumit frumos.

Ne-am uitat unul la celălalt. Eu am crezut că el le-a trimis, mi-a spus că nu. Nu mai e ceva anormal pentru el. E obişnuit. Cred că în sinea lui l-o deranja, nu ştiu. Nu mai spune nimic, spunea înainte”, a povestit Ioana Năstase la AntenaStars, citată de spynews.ro.

Ioana a dat uitării problemele din căsnicie. „(n.r. E mai dulce relaţia acum?) Nu pot să spun asta, dacă e mai dulce, că nu mai avem 20 de ani. E ok, ce pot să spun?! E ok. E bine”, a mai spus soţia fostului mare tenisman.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și