Închide meniul

Jurgen Klopp îl aşteaptă cu braţele deschise la Liverpool pe Erling Haaland: „Îl urmăresc, dar nu am numărul lui! E o forţă a naturii”

Dragoș Vasile Publicat: 23 august 2021, 9:07

Reclamă
Jurgen Klopp îl aşteaptă cu braţele deschise la Liverpool pe Erling Haaland: „Îl urmăresc, dar nu am numărul lui! E o forţă a naturii

Dortmund - Bayern

Profimedia

Jurgen Klopp, cucerit de Erling Haaland

Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cei mai curtaţi jucători ai planetei. Jurgen Klopp este ultimul nume important din fotbal care recunoaşte că a fost cucerit de vedeta lui Dortmund. Tehnicianul este cu ochii pe norvegian şi s-a amuzat când a fost întrebat despre transferul acestuia la Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Băiatul este o forţă a naturii, are o energie proprie. Este un jucător incredibil şi îmi place să-l urmăresc. Nu am numărul lui”, a spus Jurgen Klopp, citat de Daily Mail.

În afară de Liverpool, Real Madrid și Chelsea sunt alte echipe care au arătat interes pentru Erling Haaland. Dortmund a cerut 175 de milioane de euro pentru starul norvegian. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota sa de piaţă este de 130 de milioane de euro.

„Uraganul” Erling Haaland a lovit la debutul în noul sezon din Bundesliga

Erling Haaland (21 ani) a făcut spectacol la debutul în noul sezon din Bundesliga. Superstarul norvegian a marcat şi a oferit două pase de gol în 34 de minute. Atacantul norvegian a făcut o primă repriză perfectă în meciul cu Frankfurt. Acesta i-a oferit o pasă de gol lui Reus, în minutul 23, după care a avut un nou assist, de data aceasta pentru Thorgan Hazard, în minutul 32.

După doar două minute, Haaland a marcat primul gol în noul sezon şi a ajuns la cota 61 pentru Dortmund, în tot atâtea meciuri disputate. Erling Haaland i-a oferit o pasă de gol şi lui Giovanni Reyna, în minutul 58, şi a ajuns la trei assisturi în partidă. De asemenea, în minutul 72, norvegianul a reuşit „dubla”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și