Închide meniul

Mircea Lucescu, ultimele detalii despre starea sa de sănătate: „Nu pot reveni încă!” Ce a spus antrenorul lui Dinamo Kiev despre victoria categorică cu Desna

Dragoș Vasile Publicat: 23 august 2021, 13:28

Reclamă
Mircea Lucescu, ultimele detalii despre starea sa de sănătate: „Nu pot reveni încă! Ce a spus antrenorul lui Dinamo Kiev despre victoria categorică cu Desna

Mircea Lucescu, înțepături pentru FRF

Profimedia

Mircea Lucescu, ultimele detalii despre starea sa de sănătate

Mircea Lucescu a primit acceptul medicilor pentru a reveni pe banca tehnică la meciurile lui Dinamo Kiev. El stă însă doar în zona VIP a meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieri, Dinamo Kiev a învins-o cu 4-0 pe Desna şi a trecut pe primul loc în campionatul Ucrainei. „Il Luce” a lăudat prestaţia elevilor săi şi a vorbit despre starea sa de sănătate.

„Sunt mulţumit de prestaţia echipei şi de rezultat. Sunt fericit că Shkurin şi Antyukh au debutat. Au avut nevoie de timp de adaptare pentru a se obişnui cu coechipierii şi pentru a înţelege principii de joc.

Sunt restricţii din partea doctorilor. Nu pot reveni pe bancă încă, dar sunt alături de jucători. Încercăm să menţinem nivelul care ne aduce rezultate”, a declarat Mircea Lucescu, citat de sport.ua.

Mircea Lucescu, operat la Kiev

Mircea Lucescu (76 ani) a fost operat cu succes la Kiev la începutul lunii. „Il Luce” s-a confruntat cu un chist pilonidal. Operaţia a durat 8 minute şi a fost un succes.

Reclamă

Emil Caras, secundul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, a vorbit, săptămâna trecută, după meciul cu FC Minai, despre starea de sănătate a antrenorului principal.

„Mister este mai bine pe zi ce trece. Ieri, a vizitat centrul de antrenament, a ţinut şi şedinţă tactică şi o analiză video. Apoi s-a întos la spital. El a fost astăzi (n.r. – miercuri) la meci (n.r. – în lojă, nu pe bancă). Sperăm că mâine după-amiază va fi externat şi ni se va alătura”, a declarat Caras, potrivit football24.ua.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și