Închide meniul

Alex Creţu e tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Fundaşul, dorit în Liga 1 după ce a fost criticat de Gigi Becali: „O să avem o echipă mai bună!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 august 2021, 10:57

Reclamă
Alex Creţu e tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Fundaşul, dorit în Liga 1 după ce a fost criticat de Gigi Becali: „O să avem o echipă mai bună!

Alexandru Creţu, FCSB

GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Alex Creţu e tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Fundaşul, dorit în Liga 1

Gigi Becali vrea să scape de Alex Creţu, iar Sepsi poate fi următoarea destinaţie a fundaşului. Laszo Dioszegi, patronul covăsnenilor, recunoaşte că a pus ochii pe fotbalistul roş-albaştrilor, iar o decizie finală va fi luată în următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ştiu ce transferuri o să mai găsim. Din păcate, avem vreo 6 sau 7 jucători accidentaţi, dar când revin, o să avem o echipă mai bună. Alexandru Creţu, da, poate fi vorba şi despre el. Astăzi suntem prea emoţionaţi ca să ne gândim la transferuri. Dimineaţa, cu capul limpede, o să ne gândim şi la transferuri”, a declarat Laszo Dioszegi.

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce a auzit că îl pierde pe Alexandru Creţu

Edi Iordănescu nu s-a implicat în scandalul dintre Gigi Becali şi Alexandru Creţu, jucătorul care vrea să plece de la FCSB după ultimele comentarii ale patronului.

„Este o situaţie complexă la el. O situaţie care nu s-a produs după venirea mea, ci înaintea ei. În momentul de faţă, este o problemă între el şi club. Trebuie clarificată la nivel de club, de patron. În funcţie de ce se va întâmpla, veţi avea şi poziţia mea.

Nu vreau să mă pierd în detalii, chiar dacă pentru mine fiecare jucător contează. Avem în faţă un joc şi cam bucura să comentăm mai mult pe jucătorii care sunt implicaţi în acest meci”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Alexandru Creţu, criticat de Gigi Becali

Criticat dur de Gigi Becali după meciul cu Rapid, internaţionalul de 29 de ani nu a participat la antrenamentele din ultimele zile. Creţu nu mai vrea să mai audă de FCSB, după ieşirea la TV a lui Gigi Becali, şi îşi caută deja echipă. Asta chiar dacă după numirea lui Edi Iordănescu, lucrurile ar urma să se schimbe la FCSB.

Alexandru Creţu este primul jucător care va pleca de la FCSB după eşecul cu Rapid, 0-1. Schimbat la pauză de Gigi, fundaşul MAI are la dispoziţie o săptămână să îşi găsească o nouă echipă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și