Închide meniul

„Războiul stelelor”, sezonul 2! Gheorghe Mustaţă: „La CSA explodează bombe atomice. Miu și Ogăraru sunt în mare pericol!” / George Ogăraru: „Dezvoltarea Stelei începe să îi îngrijoreze pe unii”

Dragoș Vasile Publicat: 24 august 2021, 12:02

Reclamă
„Războiul stelelor, sezonul 2! Gheorghe Mustaţă: „La CSA explodează bombe atomice. Miu și Ogăraru sunt în mare pericol! / George Ogăraru: „Dezvoltarea Stelei începe să îi îngrijoreze pe unii

Scandal cât casa între Gheorghe Mustaţă, George Ogăraru şi Iulian Miu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES George Ogararu Facebook

„Războiul stelelor”, sezonul 2! Gheorghe Mustaţă, anunţ şocat

Gheorghe Mustaţă a anunţat recent că George Ogăraru, șeful Centrului de Copii și Juniori de la CSA Steaua, şi Iulian Miu, oficial al grupării din Ghencea, vor fi demişi de la clubul din Liga 2. Ba mai mult, liderul galeriei FCSB susţine că este făcută chiar şi o plângere penală pe numele lui Ogăraru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Din ceea ce am auzit, în două sau trei zile, la CSA explodează bombe atomice. Miu și Ogăraru sunt în mare pericol. În timp ce unora le-au fost desființate echipele de juniori, lor le-a fost mărit salariul. Există și probleme cu firma de echipament sportiv, plângere penală chiar pe numele domnului Ogăraru în acest sens.

Dacă ministrul aude ce s-a întâmplat la club, Ogăraru și Miu nu vor mai fi la CSA. Garantez că în două sau trei zile totul bubuie la CSA”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

George Ogăraru i-a dat replica lui Gheorghe Mustaţă

La scurt timp după declaraţia lui Gheorghe Mustaţă, replica lui George Ogăraru nu s-a lăsat aşteptată. Fostul mare stelist i-a amintit liderului galeriei FCSB de performanţele realizate la CSA Steaua alături de Iulian Miu.

„G. O. & MIU la @SteauaBucurești

Reclamă

Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipă și consider că doar astfel poți fi schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!
O parte din rezultatele obținute prin munca în echipă la Steaua:

Totodată, avem o mare bucurie prin faptul că grupele de juniori U19/17/16 au debutat cu victorie în Liga Elitelor deși sunt cu un an mai mici decât adversarii lor!

Am ales astfel pentru a accelera procesul de maturizare al juniorilor și de a ne adapta rapid cerințelor impuse de către FRF la nivel de seniori. Deși orice victorie ne aduce bucurie, strategia noastră pune ca prioritate dezvoltarea jucătorului înaintea rezultatului de pe tabela de marcaj.

Reclamă 4 / 0/3

P. S. Simțim cum dezvoltarea Stelei începe să îi îngrijoreze pe unii iar asta nu poate decât să ne confirme faptul că suntem pe drumul cel bun
Fortza Steaua !”, a transmis George Ogăraru.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și