Închide meniul

„Războiul stelelor”, sezonul 2! Gheorghe Mustaţă: „La CSA explodează bombe atomice. Miu și Ogăraru sunt în mare pericol!” / George Ogăraru: „Dezvoltarea Stelei începe să îi îngrijoreze pe unii”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 august 2021, 12:02

„Războiul stelelor, sezonul 2! Gheorghe Mustaţă: „La CSA explodează bombe atomice. Miu și Ogăraru sunt în mare pericol! / George Ogăraru: „Dezvoltarea Stelei începe să îi îngrijoreze pe unii

Scandal cât casa între Gheorghe Mustaţă, George Ogăraru şi Iulian Miu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES George Ogararu Facebook

„Războiul stelelor”, sezonul 2! Gheorghe Mustaţă, anunţ şocat

Gheorghe Mustaţă a anunţat recent că George Ogăraru, șeful Centrului de Copii și Juniori de la CSA Steaua, şi Iulian Miu, oficial al grupării din Ghencea, vor fi demişi de la clubul din Liga 2. Ba mai mult, liderul galeriei FCSB susţine că este făcută chiar şi o plângere penală pe numele lui Ogăraru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Din ceea ce am auzit, în două sau trei zile, la CSA explodează bombe atomice. Miu și Ogăraru sunt în mare pericol. În timp ce unora le-au fost desființate echipele de juniori, lor le-a fost mărit salariul. Există și probleme cu firma de echipament sportiv, plângere penală chiar pe numele domnului Ogăraru în acest sens.

Dacă ministrul aude ce s-a întâmplat la club, Ogăraru și Miu nu vor mai fi la CSA. Garantez că în două sau trei zile totul bubuie la CSA”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

George Ogăraru i-a dat replica lui Gheorghe Mustaţă

La scurt timp după declaraţia lui Gheorghe Mustaţă, replica lui George Ogăraru nu s-a lăsat aşteptată. Fostul mare stelist i-a amintit liderului galeriei FCSB de performanţele realizate la CSA Steaua alături de Iulian Miu.

„G. O. & MIU la @SteauaBucurești

Reclamă

Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipă și consider că doar astfel poți fi schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!
O parte din rezultatele obținute prin munca în echipă la Steaua:

Totodată, avem o mare bucurie prin faptul că grupele de juniori U19/17/16 au debutat cu victorie în Liga Elitelor deși sunt cu un an mai mici decât adversarii lor!

Am ales astfel pentru a accelera procesul de maturizare al juniorilor și de a ne adapta rapid cerințelor impuse de către FRF la nivel de seniori. Deși orice victorie ne aduce bucurie, strategia noastră pune ca prioritate dezvoltarea jucătorului înaintea rezultatului de pe tabela de marcaj.

Reclamă 4 / 0/3

P. S. Simțim cum dezvoltarea Stelei începe să îi îngrijoreze pe unii iar asta nu poate decât să ne confirme faptul că suntem pe drumul cel bun
Fortza Steaua !”, a transmis George Ogăraru.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și