Închide meniul
EXCLUSIV

CFR Cluj face două transferuri bombă! Marius Şumudică va antrena un campion mondial U20

Antena Sport Publicat: 24 august 2021, 20:08 / Actualizat: 25 august 2021, 0:03

Reclamă
CFR Cluj face două transferuri bombă! Marius Şumudică va antrena un campion mondial U20

Marius Şumudică a semnat cu Al Shabab

Hepta

CFR Cluj dă două lovituri de proporţii pe piaţa transferurilor. AS.ro a aflat că CFR Cluj îi ia pe Vukasin Jovanovic (25 de ani), care este fost campion mondial cu Serbia la U20 şi pe Lazar Tufegdzic (24 de ani). Jovanovic vine din postură de jucător liber de contract, în timp ce pe Tufegdzic campioana va plăti aproape un milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt Vukasin Jovanovic și Lazar Tufegdzic

Vukasin Jovanovic are 25 de ani și este liber de contract de la 1 iulie, când s-a despărțit de Bordeaux. Cotat la 1,5 milioane de euro, sârbul a câștigat Campionatul Mondial cu naționala Serbiei U20, în 2015.

Jovanovic a jucat doar un singur meci pentru Bordeaux în sezonul trecut și 11 în stagiunea 2019-2020. N-a mai bifat 20 de apariții într-o stagiune din 2016-2017, când evolua de 22 de ori pentru Zenit și Bordeaux.

De cealaltă parte, Lazar Tufegdzic evoluează pentru Spartak Subotica, echipă din prima ligă din Serbia. CFR-ul lui Șumudică este dispusă să plătească până la un milion de euro ca să-l transfere.

Tufegdzic are 24 de ani și a înscris 4 goluri în 6 meciuri jucate în acest sezon în campionatul Serbiei. Spre deosebire de Jovanovic, care nu prea a jucat în ultima vreme, Tufegdzic are 102 meciuri disputate în precedentele trei sezoane.

Reclamă

Marius Şumudică a făcut pace cu jucătorii. „Am pus batista pe ţambal!”

Marius Şumudică şi-a felicitat jucătorii, cu care s-a aflat în conflict după umilinţa cu Steaua Roşie, pentru victoria cu 1-0 contra lui FC Argeş.

„Am avut o discuţie cu jucătorii, cu conducerea. Am pus batista pe ţambal şi aţi văzut atitudinea de astăzi. Nu am decât să-mi dau şapca jos şi să-i felicit pentru ce au făcut”, a spus Marius Şumudică, care a fost îmbrăţişat de fotbalişti după golul lui Omrani.

Pentru CFR Cluj două meciuri de foc: returul cu Steaua Roşie, de joi, care porneşte de la 4-0 pentru sârbi, şi derby-ul cu FCSB, de duminica viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Amândouă meciurile sunt importante. Le voi trata la victorie. Avem de luat o revanşă (n.r. cu Steaue Roşie). Nu mi-a picat bine acel rezultat chiar dacă a venit după greşeli individuale”, a precizat Şumudică.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și