Închide meniul
EXCLUSIV

CFR Cluj face două transferuri bombă! Marius Şumudică va antrena un campion mondial U20

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 august 2021, 20:08 / Actualizat: 25 august 2021, 0:03

CFR Cluj face două transferuri bombă! Marius Şumudică va antrena un campion mondial U20

Marius Şumudică a semnat cu Al Shabab

Hepta

CFR Cluj dă două lovituri de proporţii pe piaţa transferurilor. AS.ro a aflat că CFR Cluj îi ia pe Vukasin Jovanovic (25 de ani), care este fost campion mondial cu Serbia la U20 şi pe Lazar Tufegdzic (24 de ani). Jovanovic vine din postură de jucător liber de contract, în timp ce pe Tufegdzic campioana va plăti aproape un milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt Vukasin Jovanovic și Lazar Tufegdzic

Vukasin Jovanovic are 25 de ani și este liber de contract de la 1 iulie, când s-a despărțit de Bordeaux. Cotat la 1,5 milioane de euro, sârbul a câștigat Campionatul Mondial cu naționala Serbiei U20, în 2015.

Jovanovic a jucat doar un singur meci pentru Bordeaux în sezonul trecut și 11 în stagiunea 2019-2020. N-a mai bifat 20 de apariții într-o stagiune din 2016-2017, când evolua de 22 de ori pentru Zenit și Bordeaux.

De cealaltă parte, Lazar Tufegdzic evoluează pentru Spartak Subotica, echipă din prima ligă din Serbia. CFR-ul lui Șumudică este dispusă să plătească până la un milion de euro ca să-l transfere.

Tufegdzic are 24 de ani și a înscris 4 goluri în 6 meciuri jucate în acest sezon în campionatul Serbiei. Spre deosebire de Jovanovic, care nu prea a jucat în ultima vreme, Tufegdzic are 102 meciuri disputate în precedentele trei sezoane.

Reclamă

Marius Şumudică a făcut pace cu jucătorii. „Am pus batista pe ţambal!”

Marius Şumudică şi-a felicitat jucătorii, cu care s-a aflat în conflict după umilinţa cu Steaua Roşie, pentru victoria cu 1-0 contra lui FC Argeş.

„Am avut o discuţie cu jucătorii, cu conducerea. Am pus batista pe ţambal şi aţi văzut atitudinea de astăzi. Nu am decât să-mi dau şapca jos şi să-i felicit pentru ce au făcut”, a spus Marius Şumudică, care a fost îmbrăţişat de fotbalişti după golul lui Omrani.

Pentru CFR Cluj două meciuri de foc: returul cu Steaua Roşie, de joi, care porneşte de la 4-0 pentru sârbi, şi derby-ul cu FCSB, de duminica viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Amândouă meciurile sunt importante. Le voi trata la victorie. Avem de luat o revanşă (n.r. cu Steaue Roşie). Nu mi-a picat bine acel rezultat chiar dacă a venit după greşeli individuale”, a precizat Şumudică.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și