Închide meniul

FC Argeş – CFR Cluj 0-1. Marius Şumudică a făcut pace cu jucătorii. „Am pus batista pe ţambal!” Ce a transmis înaintea meciurilor cu Steaua Roşie şi FCSB

Publicat: 22 august 2021, 0:08

Reclamă
FC Argeş – CFR Cluj 0-1. Marius Şumudică a făcut pace cu jucătorii. „Am pus batista pe ţambal! Ce a transmis înaintea meciurilor cu Steaua Roşie şi FCSB

Marius Şumudică a semnat cu Al Shabab

Hepta

„Am avut o discuţie cu jucătorii, cu conducerea. Am pus batista pe ţambal şi aţi văzut atitudinea de astăzi. Nu am decât să-mi dau şapca jos şi să-i felicit pentru ce au făcut”, a spus Marius Şumudică, care a fost îmbrăţişat de fotbalişti după golul lui Omrani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a făcut pace cu jucătorii. „Am pus batista pe ţambal!”

Pentru CFR Cluj două meciuri de foc: returul cu Steaua Roşie, de joi, care porneşte de la 4-0 pentru sârbi, şi derby-ul cu FCSB, de duminica viitoare.

„Amândouă meciurile sunt importante. Le voi trata la victorie. Avem de luat o revanşă (n.r. cu Steaue Roşie). Nu mi-a picat bine acel rezultat chiar dacă a venit după greşeli individuale”, a precizat Şumudică.

Antrenorul lui CFR Cluj s-a plâns că echipa lui va fi mai obosită la meciul cu FCSB, dar speră ca „aventura” europeană să fie cât mai lungă.

Mesajul lui Marius Şumudică înaintea derby-ului cu FCSB

„Celelalte echipe se pregătesc de la săptămână la săpt, dar nu avem încotro. (…) Eu îmi doresc însă să joc din trei în trei zile cât mai mult timp, e clar. E un beneficiu pentru mine, pentru club. Cu siguranţă şi în grupele de Conference League vom face puncte dacă vom juca la fel ca în seara asta”, a mai spus Şumi.

Reclamă

Tehnicianul campioanei l-a lăudat pe Edi Iordănescu, dar a încercat să o motiveze pe Sepsi. El a lăudat echipa din Sfântu Gheorghe şi pe antrenorul Leo Grozavu.

„E clar că Edi îi va organiza, există o emulaţie. Depinde foarte mult şi de următorul lor joc, cu Sepsi. Vor fi două jocuri grele şi pentru ei, dar cu siguranţă este un plus cu venirea lui Edi”, a subliniat Marius Şumudică.

CFR Cluj, şase victorii din şase în Liga 1

CFR Cluj a învins-o cu scorul de 1-0 pe FC Argeş, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1. Singurul gol a fost marcat de Bilel Omrani, în minutul 30.

Reclamă 4 / 0/3

CFR are cel mai bun atac al campionatului, cu nouă reuşite acumulate până acum. Pe de altă parte, echipa lui Marius Şumudică are o serie de patru victorii cu acelaşi scor: 1-0.

CFR este lider în clasament, cu 18 puncte. Pe locul doi şi pe poziţia a treia se află FC Rapid şi FC Botoşani, cu câte 13 puncte şi un joc mai puţin.

FC Argeş: Greab – Tofan, G. Turda, Joao Miguel, De Jonghe – Meza Colli, I. Şerban (Honciu ’58) – Cr. Dumitru (Isfan ’70), Cr. Tănase, Dumitraşcu (Teles ’71) – Said (Palic ’85). Antrenor: Andrei Prepeliţă.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Graovac, D. Ciobotariu, Latovlevici – A. Păun (Fofana ’68), J. Rodriguez, C. Deac (Costache ’89) – Omrani (Sigurjonsson ’67), Alibec (Debeljuh ’76), Petrila. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Honciu ’66, Tănase ‘90 / Latovlevici ’18, Petrila ‘58

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă Vezi toate știrile
Citește și