Închide meniul

Cifrele transferului lui Alexandru Mitriţă la PAOK. Universitatea Craiova nu a mai avut nicio şansă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2021, 12:25

Cifrele transferului lui Alexandru Mitriţă la PAOK. Universitatea Craiova nu a mai avut nicio şansă

Alexandru Mitriţă, dezvăluire fabuloasă despre refuzul de a fi coleg cu Lionel Messi

Alexandru Mitriță, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Conform gsp.ro, New York City va primi de la PAOK 500.000 de euro pentru un împrumut până la finalul stagiunii. După ce s-au înţeles cele două cluburi, grecii au negociat şi salariul jucătorului, 50.000 de euro pe lună (600.000 de euro pe an).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul trecut, Mitriță a jucat 30 de meciuri pentru Al Ahly, reușind să-și treacă în cont patru goluri și cinci pase decisive. Mitriţă a acceptat şi revenirea mai aproape de România, ţinând cont că soţia şi copilul său sunt în Bănie, iar din Grecia poate ajunge mult mai repede la ei.

Alexandru Mitriţă, suporter de lux al Universităţii Craiova

Alexandru Mitriţă a venit să o susţină pe Universitatea Craiova la meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0 pentru olteni. Fotbalistul a vorbit atunci şi despre ce se va întâmpla după despărţirea de Al Ahli.

„Nu ştiu nimic. Aştept să vorbească impresarul, după aceea vedem, chiar nu ştiu nimic. Sunt la mâna celor de la New York. (n.r. Tu ce ţi-ai dori?) Ştiţi foarte bine sentimentele pe care le am faţă de această echipă, dar aparţin de New York şi mai departe nu pot vorbi eu.

Agentul meu vorbeşte cu ei aproape zilnic. Acum ei încă nu s-au trezit pentru că este devreme”, a spus Alexandru Mitriţă la sosirea la stadionul Ion Oblemenco.

Reclamă

În 2019, New York City a plătit 8 milioane de euro pentru transferul jucătorului. Înainte de plecare, el marcase 25 de goluri în 3 sezoane pentru olteni.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și