Închide meniul

Alexandru Mitriţă, prima reacţie despre transferul la Universitatea Craiova. „Iubesc această echipă!” Ce a spus despre oferta lui PAOK Salonic

Reclamă

Publicat: 21 august 2021, 18:37

Alexandru Mitriţă, prima reacţie despre transferul la Universitatea Craiova. „Iubesc această echipă! Ce a spus despre oferta lui PAOK Salonic

Alexandru Mitriţă şi soţia înaintea meciului Universitatea Craiova - Gaz Metan

AS.ro

Alexandru Mitriţă spune că şi-ar dori să revină la Universitatea Craiova, dar că este tentat şi de oferta lui PAOK Salonic, unde ar putea lucra alături de Răzvan Lucescu. Totul depinde de New York City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă, prima reacţie despre transferul la Universitatea Craiova. „Iubesc această echipă!”

Nu ştiu nimic. Aştept să vorbească impresarul, după aceea vedem, chiar nu ştiu nimic. Sunt la mâna celor de la New York.

(n.r. Tu ce ţi-ai dori?) Ştiţi foarte bine sentimentele pe care le am faţă de această echipă, dar aparţin de New York şi mai departe nu pot vorbi eu.

Agentul meu vorbeşte cu ei aproape zilnic. Acum ei încă nu s-au trezit pentru că este devreme”, a spus Alexandru Mitriţă la sosirea la stadionul Ion Oblemenco.

Ce a spus Mitriţă despre oferta lui PAOK Salonic

Mitriţă a venit la stadon alături de soţia ea. El a fost întrebat şi despre oferta de la PAOK Salonic şi i-a asigurat pe fanii Universităţii Craiova că Reghecampf poate obţine titlul şi fără el.

Reclamă

„Vă daţi seama, este o echipă mare, îl cunosc şi pe Mister (n.r. Răzvan Lucescu). N-aş putea refuza o asemenea ofertă, dar v-am spus. Iubesc Craiova, ştiţi sentimentele mele pentru această echipă, dar mai am contract cu New York şi depind de ei.

(n.r. Te doreşte şi Reghecampf!) L-am avut pe Mister (n.r. Laurenţiu Reghecampf) şi în Arabia, un antrenor foarte bun, mi-aş dori să lucrăm din nou împreună. Craiova poate să ia titlul şi acum, e nevoie de 2-3 întăriri. Fanii trebuie să aibă răbdare cu ei. Cu siguranţă, Craiova o să-şi revină”, a mai spus Alexandru Mitriţă.

Alexandru Mitriţă a reziliat contractul cu Al Ahli

Alexandru Mitriţă şi-a reziliat contractul cu Al Ahli Jeddah în urmă cu două zile.

Reclamă 4 / 0/3

„Mulţumesc Al Ahli pentru experienţa trăită! A fost o plăcere să joc pentru tine şi îţi doresc numai bine pentru viitor! Sunt foarte recunoscător pentru sprijinul fanilor. Sunteţi uimitori! Mulţumesc încă o dată şi vă doresc, sincer, mult noroc!”, a transmis Alexandru Mitriţă pe contul de Instagram.

30 de meciuri a adunat Mitriţă în toate competiţiile pentru Al Ahli Jeddah. El a marcat 4 goluri şi a dat 5 pase de gol.

Recomandări
  • Alexandru Mitriţă, la meciul Universităţii Craiova
  • Ce a spus despre oferta lui PAOK Salonic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și