Închide meniul

FCSB, reacție oficială după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Mesajul de adio al roș-albaștrilor

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2021, 20:28

Reclamă
FCSB, reacție oficială după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Mesajul de adio al roș-albaștrilor

FCSB, mesaj de adio pentru Olimpiu Moruţan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Olimpiu Moruțan, la Galatasaray!
FCSB anunță transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, club pentru care va evolua în următorii 5 ani.
Jucătorul în vârstă de 22 de ani se află deja la Istanbul, acolo unde a efectuat vizita medicală și a semnat contractul cu gruparea turcă.
FCSB îi mulțumește pentru cele 14 goluri și 30 de pase de gol pe care le-a reușit în cele 107 partide jucate în tricoul roș-albastru și îi urează mult succes alături de noua sa echipă!”, este mesajul transmis de FCSB, pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți bani ar fi încasat Gigi Becali după transferul lui Olimpiu Moruțan

Deși inițial latifundiarul din Pipera a declarat că Galata va plăti până la 5,7 milioane de euro pentru Moruțan, turcii au făcut public un document bombă.

Suma plătită de Galatasaray pentru transferul Olimpiu Moruțan ar fi mult mai mică decât a declarat Gigi Becali. Anunțul a fost făcut de jurnaliștii de la fanatik.tr, care scriu că Galatasaray îi va plăti lui FCSB 3,5 milioane de euro, în trei tranșe anuale.

„Galatasaray a ajuns la un acord cu fotbalistul profesionist Olimpiu Vasile Moruțan. În consecință, taxa de transfer de 3,5 milioane de euro se plătește la vechiul club al fotbalistului, FCSB.

Plata taxei de transfer va fi efectuată în conformitate cu un plan de plată răspândit pe trei ani. A fost semnat un acord de 5 ani cu fotbalistul, începând din sezonul 2021-2022. Se anunță publicului cu respect”, este comunicatul emis de Galatasaray, potrivit sursei citate.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și