Închide meniul

FCSB, reacție oficială după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Mesajul de adio al roș-albaștrilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2021, 20:28

FCSB, reacție oficială după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Mesajul de adio al roș-albaștrilor

FCSB, mesaj de adio pentru Olimpiu Moruţan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Olimpiu Moruțan, la Galatasaray!
FCSB anunță transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, club pentru care va evolua în următorii 5 ani.
Jucătorul în vârstă de 22 de ani se află deja la Istanbul, acolo unde a efectuat vizita medicală și a semnat contractul cu gruparea turcă.
FCSB îi mulțumește pentru cele 14 goluri și 30 de pase de gol pe care le-a reușit în cele 107 partide jucate în tricoul roș-albastru și îi urează mult succes alături de noua sa echipă!”, este mesajul transmis de FCSB, pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți bani ar fi încasat Gigi Becali după transferul lui Olimpiu Moruțan

Deși inițial latifundiarul din Pipera a declarat că Galata va plăti până la 5,7 milioane de euro pentru Moruțan, turcii au făcut public un document bombă.

Suma plătită de Galatasaray pentru transferul Olimpiu Moruțan ar fi mult mai mică decât a declarat Gigi Becali. Anunțul a fost făcut de jurnaliștii de la fanatik.tr, care scriu că Galatasaray îi va plăti lui FCSB 3,5 milioane de euro, în trei tranșe anuale.

„Galatasaray a ajuns la un acord cu fotbalistul profesionist Olimpiu Vasile Moruțan. În consecință, taxa de transfer de 3,5 milioane de euro se plătește la vechiul club al fotbalistului, FCSB.

Plata taxei de transfer va fi efectuată în conformitate cu un plan de plată răspândit pe trei ani. A fost semnat un acord de 5 ani cu fotbalistul, începând din sezonul 2021-2022. Se anunță publicului cu respect”, este comunicatul emis de Galatasaray, potrivit sursei citate.

Reclamă

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și