Închide meniul

Familia regală din Qatar îl vrea pe Cristiano Ronaldo lângă Lionel Messi la PSG! Fratele emirului a făcut un anunț bombă: „Poate?”

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2021, 23:08

Reclamă
Familia regală din Qatar îl vrea pe Cristiano Ronaldo lângă Lionel Messi la PSG! Fratele emirului a făcut un anunț bombă: „Poate?

Cristiano Ronaldo, lângă Lionel Messi la PSG?

Twitter خلـــيفة بـــن حمـــد آلــ ثانــــــي

Indiciile că transferul s-ar putea materializa sunt multe. Cel mai credibil dintre toate este o postare a fratelui emirului din Qatar, un om foarte influent la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Regală din Qatar îl vrea Cristiano Ronaldo lângă Lionel Messi la PSG

Khalifah Bin Hamad Al Thani, pe numele său, a postat o fotografie cu Ronaldo în tricoul lui PSG alături de Lionel Messi. Poza este însoțită de un singur mesaj, în trei limbi, spaniolă, engleză și franceză: „Poate?”

Postarea s-a viralizat imediat, iar fanii au luat cu asalt rețelele de socializare. Din experiențele de până acum, când familia Regală din Qatar își dorește ceva, acel ceva se întâmplă. Același Khalifah Bin Hamad Al Thani a anunțat în avans venirea lui Lionel Messi la PSG.

Cristiano Ronaldo mai are un singur an de contract cu Juventus. În Italia circulă tot mai multe zvonuri că portughezul este nemulțumit și își dorește să plece. L’Equipe a scris că ar putea ajunge la Manchester City, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Reclamă

Transferul lui Cristiano Ronaldo depinde de situația lui Kylian Mbappe

Parizienii și-ar fi asumat faptul că Kylian Mbappe va pleca gratis la Real Madrid vara viitoare, când îi expiră contractul, dar pregătesc o lovitură de imagine similară cu cea a transferului lui Lionel Messi. Iar când vorbim despre Lionel Messi, nu există decât un singur nume care se ridică la nivelul starului argentinian când vine vorba de imagine și popularitate. Acela este Cristiano Ronaldo.

Lusitanul va fi și el liber de contract în 2022, când angajamentul cu Juventus îi va expira. Astfel, PSG va schimba două staruri la cost zero.

Potrivit sursei citate, PSG nu va fi afectată de plecarea lui Kylian Mbappe. Planul lui Nasser Khelaifi este de a construi o echipă stelară, care să adune cele mai importante nume din lumea fotbalului, precum a făcut Florentino Perez la Real Madrid la începutul anilor 2000.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano ar veni pe Parc de Princes la 37 de ani, iar PSG plănuiește să-i ofere un contract pe două sezoane, similiar cu cel al lui Lionel Messi din prezent.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și