Închide meniul

Familia regală din Qatar îl vrea pe Cristiano Ronaldo lângă Lionel Messi la PSG! Fratele emirului a făcut un anunț bombă: „Poate?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2021, 23:08

Familia regală din Qatar îl vrea pe Cristiano Ronaldo lângă Lionel Messi la PSG! Fratele emirului a făcut un anunț bombă: „Poate?

Cristiano Ronaldo, lângă Lionel Messi la PSG?

Twitter خلـــيفة بـــن حمـــد آلــ ثانــــــي

Indiciile că transferul s-ar putea materializa sunt multe. Cel mai credibil dintre toate este o postare a fratelui emirului din Qatar, un om foarte influent la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Regală din Qatar îl vrea Cristiano Ronaldo lângă Lionel Messi la PSG

Khalifah Bin Hamad Al Thani, pe numele său, a postat o fotografie cu Ronaldo în tricoul lui PSG alături de Lionel Messi. Poza este însoțită de un singur mesaj, în trei limbi, spaniolă, engleză și franceză: „Poate?”

Postarea s-a viralizat imediat, iar fanii au luat cu asalt rețelele de socializare. Din experiențele de până acum, când familia Regală din Qatar își dorește ceva, acel ceva se întâmplă. Același Khalifah Bin Hamad Al Thani a anunțat în avans venirea lui Lionel Messi la PSG.

Cristiano Ronaldo mai are un singur an de contract cu Juventus. În Italia circulă tot mai multe zvonuri că portughezul este nemulțumit și își dorește să plece. L’Equipe a scris că ar putea ajunge la Manchester City, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Reclamă

Transferul lui Cristiano Ronaldo depinde de situația lui Kylian Mbappe

Parizienii și-ar fi asumat faptul că Kylian Mbappe va pleca gratis la Real Madrid vara viitoare, când îi expiră contractul, dar pregătesc o lovitură de imagine similară cu cea a transferului lui Lionel Messi. Iar când vorbim despre Lionel Messi, nu există decât un singur nume care se ridică la nivelul starului argentinian când vine vorba de imagine și popularitate. Acela este Cristiano Ronaldo.

Lusitanul va fi și el liber de contract în 2022, când angajamentul cu Juventus îi va expira. Astfel, PSG va schimba două staruri la cost zero.

Potrivit sursei citate, PSG nu va fi afectată de plecarea lui Kylian Mbappe. Planul lui Nasser Khelaifi este de a construi o echipă stelară, care să adune cele mai importante nume din lumea fotbalului, precum a făcut Florentino Perez la Real Madrid la începutul anilor 2000.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano ar veni pe Parc de Princes la 37 de ani, iar PSG plănuiește să-i ofere un contract pe două sezoane, similiar cu cel al lui Lionel Messi din prezent.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și