Închide meniul
BREAKING NEWS

OFICIAL! Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United. Anunţul momentului în fotbalul mondial

Alexandru Ivan Publicat: 27 august 2021, 18:32 / Actualizat: 27 august 2021, 19:53

Reclamă
OFICIAL! Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United. Anunţul momentului în fotbalul mondial

Manchester United, ofertă oficială pentru Cristiano Ronaldo

Profimedia

UPDATE! Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United! Anunţul a fost făcut de United pe reţelele de socializare! „Bine ai revenit acasă!„, e mesajul postat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cristiano, de cinci ori câștigător al Balonului de Aur, a câștigat până acum 30 de trofee majore în carieră, inclusiv 5 trofee Champions League, de patru ori Campionatul Mondial al Cluburilor, șapte titluri în Anglia, Spania și Italia, dar și Campionatul European cu Portugalia. În primul său mandat la Manchester United, a marcat 118 goluri în 292 de apariții.

Întreg clubul așteaptă cu nerăbdare să îl întâmpine pe Cristiano la Manchester”, a mai transmis United.

Știrea inițială

Reclamă

După ce Manchester City s-a retras din cursa pentru transferul lui Ronaldo, rivala United a devenit pricipala favorită pentru a obține semnătura portughezului.

Manchester United, ofertă oficială pentru Cristiano Ronaldo

Sky Italia scrie că Manchester United le-a oferit 25 de milioane de euro celor de la Juventus pentru Ronaldo. Potrivit sursei citate, italianii ar fi de acord cu suma, iar transferul are șanse mari să se facă.

Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo, ar fi confirmat faptul că clientul său are șanse mari să se întoarcă la Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit Manchester Evening News, Ronaldo ar fi purtat de dimineață o discuție cu legendarul Sir Alex Ferguson, care l-a convins să o aleagă pe United în detrimentul lui City.

În ceea ce privește salariul lui Ronaldo, portughezul ar urma să încaseze 660.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 31 de milioane de euro anual. Salariul este similar cu cel pe care Cristiano îl avea la Juventus. Lusitanul va semna pe două sezoane.

Ole Gunnar Solskjaer: „Ronaldo știe ca suntem aici”

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, a confirmat interesul pentru transferul lui Cristiano Ronaldo. Cei doi au fost coechipieri pe vremea când lusitanul juca pe Old Trafford.

„Cristiano este o legendă a clubului, cel mai mare jucător din toate timpurile, din punctul meu de vedere. Am fost norocos să joc cu el. Mereu am avut o relație bună cu el. Și Bruno Fernandes a discutat cu el. Dacă va pleca de la Juventus, știe că suntem aici”, a spus tehnicianul norvegian.

Cristiano Ronaldo a mai jucat pentru Manchester United în perioada 2003-2009, când a cucerit trei titluri în Premier, un trofeu UEFA Champions League și un balon de aur.

Reclamă

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și