Închide meniul
BREAKING NEWS

OFICIAL! Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United. Anunţul momentului în fotbalul mondial

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 august 2021, 18:32 / Actualizat: 27 august 2021, 19:53

OFICIAL! Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United. Anunţul momentului în fotbalul mondial

Manchester United, ofertă oficială pentru Cristiano Ronaldo

Profimedia

UPDATE! Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United! Anunţul a fost făcut de United pe reţelele de socializare! „Bine ai revenit acasă!„, e mesajul postat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cristiano, de cinci ori câștigător al Balonului de Aur, a câștigat până acum 30 de trofee majore în carieră, inclusiv 5 trofee Champions League, de patru ori Campionatul Mondial al Cluburilor, șapte titluri în Anglia, Spania și Italia, dar și Campionatul European cu Portugalia. În primul său mandat la Manchester United, a marcat 118 goluri în 292 de apariții.

Întreg clubul așteaptă cu nerăbdare să îl întâmpine pe Cristiano la Manchester”, a mai transmis United.

Știrea inițială

Reclamă

După ce Manchester City s-a retras din cursa pentru transferul lui Ronaldo, rivala United a devenit pricipala favorită pentru a obține semnătura portughezului.

Manchester United, ofertă oficială pentru Cristiano Ronaldo

Sky Italia scrie că Manchester United le-a oferit 25 de milioane de euro celor de la Juventus pentru Ronaldo. Potrivit sursei citate, italianii ar fi de acord cu suma, iar transferul are șanse mari să se facă.

Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo, ar fi confirmat faptul că clientul său are șanse mari să se întoarcă la Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit Manchester Evening News, Ronaldo ar fi purtat de dimineață o discuție cu legendarul Sir Alex Ferguson, care l-a convins să o aleagă pe United în detrimentul lui City.

În ceea ce privește salariul lui Ronaldo, portughezul ar urma să încaseze 660.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 31 de milioane de euro anual. Salariul este similar cu cel pe care Cristiano îl avea la Juventus. Lusitanul va semna pe două sezoane.

Ole Gunnar Solskjaer: „Ronaldo știe ca suntem aici”

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, a confirmat interesul pentru transferul lui Cristiano Ronaldo. Cei doi au fost coechipieri pe vremea când lusitanul juca pe Old Trafford.

„Cristiano este o legendă a clubului, cel mai mare jucător din toate timpurile, din punctul meu de vedere. Am fost norocos să joc cu el. Mereu am avut o relație bună cu el. Și Bruno Fernandes a discutat cu el. Dacă va pleca de la Juventus, știe că suntem aici”, a spus tehnicianul norvegian.

Cristiano Ronaldo a mai jucat pentru Manchester United în perioada 2003-2009, când a cucerit trei titluri în Premier, un trofeu UEFA Champions League și un balon de aur.

Reclamă

 

Recomandări
  • Manchester United l-a transferat pe Cristiano Ronaldo
  • Anunțul oficial al grupării de pe Old Trafford

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și