Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Farul 1-1! Gică Hagi a anunţat un amical de lux cu Galatasaray! Cum a reacţionat când a fost întrebat de Moruţan şi faza care l-a enervat în meciul cu oltenii: „Mai bine mă întrebai de asta!”

Antena Sport Publicat: 27 august 2021, 23:38

Reclamă
FC U Craiova 1948 – Farul 1-1! Gică Hagi a anunţat un amical de lux cu Galatasaray! Cum a reacţionat când a fost întrebat de Moruţan şi faza care l-a enervat în meciul cu oltenii: „Mai bine mă întrebai de asta!

Gică Hagi a anunţat că Farul va juca un amical cu Galatasaray

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Farul va disputa un amical de lux cu Galatasaray. Hagi a făcut anunţul după FC U Craiova 1948 – Farul 1-1. Totuşi, „Regele” a evitat răspunsul când a fost întrebat despre posibilitatea ca Olimpiu Moruţan să poarte numărul 10.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a anunţat un amical de lux cu Galatasaray

Avem meci amical cu Galatasaray duminica viitoare. Am dreptul să nu răspund, nu vreau să mă bag (n.r. – întrebat dacă ar fi bine ca Moruţan să poarte numărul 10). Le doresc baftă, sunt doi copii care au ajuns la un club enorm de mare şi le doresc să se impună. Sunt tineri şi trebuie să muncească să devină mai buni”, a spus Gică Hagi.

FC U Craiova 1948 – Farul 1-1 | Gică Hagi, mulţumit de remiza cu oltenii

Gică Hagi s-a arătat mulţumit de remiza obţinută de echipa sa în faţa oltenilor. Totuşi, „Regele” a avut şi un moment de nemulţumire. Este vorba de ratarea uriaşă a lui Purece din prelungirile partidei.

Mai bine mă întrebai de ultimul minut (n.r. – a fost întrebat de faza în care echipa sa a luat gol). Întreabă-mă când a ieşit mingea aia în ultimul minut. Aşa e fotbalul, uneori intră mingea în poartă.  Noi reprezentăm două cluburi, suntem antrenori. Ambele echipe au contribuit la un meci foarte bun. Fiecare a încercat să se impună, să domine intensitatea jocului. La ei acasă, să revii de la 1-0, a fost important pentru noi. Important este că am reuşit un meci bun, felicitări şi Craiovei că au echipă bună”, a mai spus Gică Hagi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și