Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Farul 1-1! Gică Hagi a anunţat un amical de lux cu Galatasaray! Cum a reacţionat când a fost întrebat de Moruţan şi faza care l-a enervat în meciul cu oltenii: „Mai bine mă întrebai de asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2021, 23:38

FC U Craiova 1948 – Farul 1-1! Gică Hagi a anunţat un amical de lux cu Galatasaray! Cum a reacţionat când a fost întrebat de Moruţan şi faza care l-a enervat în meciul cu oltenii: „Mai bine mă întrebai de asta!

Gică Hagi a anunţat că Farul va juca un amical cu Galatasaray

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Farul va disputa un amical de lux cu Galatasaray. Hagi a făcut anunţul după FC U Craiova 1948 – Farul 1-1. Totuşi, „Regele” a evitat răspunsul când a fost întrebat despre posibilitatea ca Olimpiu Moruţan să poarte numărul 10.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a anunţat un amical de lux cu Galatasaray

Avem meci amical cu Galatasaray duminica viitoare. Am dreptul să nu răspund, nu vreau să mă bag (n.r. – întrebat dacă ar fi bine ca Moruţan să poarte numărul 10). Le doresc baftă, sunt doi copii care au ajuns la un club enorm de mare şi le doresc să se impună. Sunt tineri şi trebuie să muncească să devină mai buni”, a spus Gică Hagi.

FC U Craiova 1948 – Farul 1-1 | Gică Hagi, mulţumit de remiza cu oltenii

Gică Hagi s-a arătat mulţumit de remiza obţinută de echipa sa în faţa oltenilor. Totuşi, „Regele” a avut şi un moment de nemulţumire. Este vorba de ratarea uriaşă a lui Purece din prelungirile partidei.

Mai bine mă întrebai de ultimul minut (n.r. – a fost întrebat de faza în care echipa sa a luat gol). Întreabă-mă când a ieşit mingea aia în ultimul minut. Aşa e fotbalul, uneori intră mingea în poartă.  Noi reprezentăm două cluburi, suntem antrenori. Ambele echipe au contribuit la un meci foarte bun. Fiecare a încercat să se impună, să domine intensitatea jocului. La ei acasă, să revii de la 1-0, a fost important pentru noi. Important este că am reuşit un meci bun, felicitări şi Craiovei că au echipă bună”, a mai spus Gică Hagi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale Vezi toate știrile
Citește și