Închide meniul

Rapid – Universitatea Craiova | Horaţiu Moldovan, „zidul” alb-vişiniu! Portarul giuleştenilor a avut prestaţia carierei în derby-ul cu oltenii

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2021, 22:49

Reclamă
Rapid – Universitatea Craiova | Horaţiu Moldovan, „zidul alb-vişiniu! Portarul giuleştenilor a avut prestaţia carierei în derby-ul cu oltenii

Horațiu Moldovan își toarnă cenușă în cap după Academica Clinceni – Rapid 2-3

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Horaţiu Moldovan, „zidul” alb-vişiniu! Portarul giuleştenilor a avut prestaţia carierei

Horaţiu Moldovan a avut prestaţia carierei în derby-ul cu Universitatea Craiova. La fel ca în celălalte 6 meciuri din acest sezon, Moldovan a avut parade de senzaţie. În prima repriză, portarul de 23 de ani le-a dat mari bătăi de cap lui Bancu şi Nistor. Acesta a apărat toate şuturile expediate de cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza secundă, goakeeper-ul a apărat din nou eroic. Baiaram a trimis un şut puternic, însă a respins. Nu o dată, ci de două ori! Moldovan i-a refuzat golul şi lui Koljic, dar şi lui Baiaram, din nou. Jovan Markovic şi Elvir Koljic au fost jucătorii oltenilor care au reuşit să îl învingă pe portar. Aceştia au marcat în ultimele 10 minute şi au adus victoria echipei lui Reghecampf.

Horaţiu Moldovan i-a cucerit pe rapidişti

Portarul giuleştenilor nu este la prima seară în care îşi salvează echipa. Acesta a mai avut parade de senzaţie şi etapa trecută, în victoria cu FC Botoşani, scor 2-0.

”Mă bucur că nu am primit gol 6 etape, secretul e echipa, suntem un grup unit, ne ajutăm unul pe celălalt și de aceea avem și rezultate. E o onoare să joc la fiecare meci cu Săpunaru, Dragoș Grigore, Junior Morais, rupeam bilete ca să mă uit la ei, cum se spune, primii jucau în echipa națională.

O luăm pas cu pas, noi vrem în play-off. Cu Botoșani a fost cel mai dificil meci, mai greu decât derby-ul cu FCSB”, a declarat Horațiu Moldovan după victoria cu FC Botoşani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și