Închide meniul

Rapid – Universitatea Craiova | Horaţiu Moldovan, „zidul” alb-vişiniu! Portarul giuleştenilor a avut prestaţia carierei în derby-ul cu oltenii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2021, 22:49

Rapid – Universitatea Craiova | Horaţiu Moldovan, „zidul alb-vişiniu! Portarul giuleştenilor a avut prestaţia carierei în derby-ul cu oltenii

Horațiu Moldovan își toarnă cenușă în cap după Academica Clinceni – Rapid 2-3

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Horaţiu Moldovan, „zidul” alb-vişiniu! Portarul giuleştenilor a avut prestaţia carierei

Horaţiu Moldovan a avut prestaţia carierei în derby-ul cu Universitatea Craiova. La fel ca în celălalte 6 meciuri din acest sezon, Moldovan a avut parade de senzaţie. În prima repriză, portarul de 23 de ani le-a dat mari bătăi de cap lui Bancu şi Nistor. Acesta a apărat toate şuturile expediate de cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza secundă, goakeeper-ul a apărat din nou eroic. Baiaram a trimis un şut puternic, însă a respins. Nu o dată, ci de două ori! Moldovan i-a refuzat golul şi lui Koljic, dar şi lui Baiaram, din nou. Jovan Markovic şi Elvir Koljic au fost jucătorii oltenilor care au reuşit să îl învingă pe portar. Aceştia au marcat în ultimele 10 minute şi au adus victoria echipei lui Reghecampf.

Horaţiu Moldovan i-a cucerit pe rapidişti

Portarul giuleştenilor nu este la prima seară în care îşi salvează echipa. Acesta a mai avut parade de senzaţie şi etapa trecută, în victoria cu FC Botoşani, scor 2-0.

”Mă bucur că nu am primit gol 6 etape, secretul e echipa, suntem un grup unit, ne ajutăm unul pe celălalt și de aceea avem și rezultate. E o onoare să joc la fiecare meci cu Săpunaru, Dragoș Grigore, Junior Morais, rupeam bilete ca să mă uit la ei, cum se spune, primii jucau în echipa națională.

O luăm pas cu pas, noi vrem în play-off. Cu Botoșani a fost cel mai dificil meci, mai greu decât derby-ul cu FCSB”, a declarat Horațiu Moldovan după victoria cu FC Botoşani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și