Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 4-1 | Denis Alibec „plânge” după Marius Şumudică: „Am venit aici pentru el!” Ce spune despre revenirea lui Dan Petrescu în Gruia

Dragoș Vasile Publicat: 30 august 2021, 0:02

Reclamă
CFR Cluj – FCSB 4-1 | Denis Alibec „plânge după Marius Şumudică: „Am venit aici pentru el! Ce spune despre revenirea lui Dan Petrescu în Gruia

Denis Alibec, îmbrăţişat de Marius Şumudică după golul cu Chindia

Captură Telekom Sport

Denis Alibec „plânge” după Marius Şumudică

Atacantul a acceptat să vină în Gruia pentru Marius Şumudică, însă antrenorul a fost demis la scurt timp după ce Alibec a semnat cu ardelenii. Totuşi, chiar şi fără antrenor, CFR Cluj a dat de pământ cu FCSB, scor 4-1. Alibec a marcat din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am arătat bine, am şi marcat după o greşeală şi asta a rezolvat meciul. Ne-am strâns înainte de meci şi am jucat unul pentru celălalt. Sunt jucători cu experienţă aici, e normal să ştii ce ai de făcut în teren.

Eu am venit aici pentru Marius Şumudică. În România, dacă nu ai rezultate, pleci. M-am înţeles foarte bine cu dânsul la Kayseri. Cu siguranţă vom face treabă. Încă nu s-a terminat campionatul, dar dacă vom continua aşa ne vom impune”, a declarat Denis Alibec după CFR Cluj – FCSB 4-1.

CFR Cluj – FCSB 4-1. Campioana fără antrenor a umilit FCSB în derby-ul etapei

CFR Cluj a umilit-o pe FCSB în Gruia, scor 4-1. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazadelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan.

În minutul 30, Omrani a marcat cu un şut spectaculos, un demivoleu, de la 16 metri, după o minge respinsă din careu cu capul de Vinicius. În minutul 56, Deac a centrat de pe partea dreaptă, Vlad a boxat mingea în faţă, până la Sigurjonsson, care a înscris cu capul.

Reclamă

În minutul 67, Deac a marcat cu un şut cu stângul, de la 21 de metri, după o pasă a lui Alibec. În minutul 73, Vlad l-a faultat în careu pe Claudiu Petrila şi arbitrul Ovidiu Haţegan a dictat penalty, care a fost transformat de Alibec. În minutul 90, Ianis Stoica a marcat cu un şut din voleu, din şase metri, după o centrare a lui Oaidă, de pe partea dreaptă.

După acest rezultat, CFR Cluj are 21 de puncte, numărul maxim posibil. FC Rapid, cu 16 puncte, ocupă locul al doilea, iar FC Botoşani, pe al treilea, cu 14 puncte. FCSB se află pe locul 7, cu nouă puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și