Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 4-1. Campioana fără antrenor a umilit FCSB în derby-ul etapei! Deac, Alibec&co, lecţie de fotbal pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2021, 22:45

CFR Cluj – FCSB 4-1. Campioana fără antrenor a umilit FCSB în derby-ul etapei! Deac, Alibec&co, lecţie de fotbal pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

Ciprian Deac

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • CFR Cluj – FCSB 4-1
  • Campioana i-a predat o lecţie de fotbal rivalei roş-albastre

 

CFR Cluj a umilit-o pe FCSB în Gruia, scor 4-1. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazadelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 30, Omrani a marcat cu un şut spectaculos, un demivoleu, de la 16 metri, după o minge respinsă din careu cu capul de Vinicius. În minutul 56, Deac a centrat de pe partea dreaptă, Vlad a boxat mingea în faţă, până la Sigurjonsson, care a înscris cu capul;

În minutul 67, Deac a marcat cu un şut cu stângul, de la 21 de metri, după o pasă a lui Alibec. În minutul 73, Vlad l-a faultat în careu pe Claudiu Petrila şi arbitrul Ovidiu Haţegan a dictat penalty, care a fost transformat de Alibec.

Reclamă

În minutul 90, Ianis Stoica a marcat cu un şut din voleu, din şase metri, după o centrare a lui Oaidă, de pe partea dreaptă.

După acest rezultat, CFR Cluj are 21 de puncte, numărul maxim posibil. FC Rapid, cu 16 puncte, ocupă locul al doilea, iar FC Botoşani, pe al treilea, cu 14 puncte. FCSB se află pe locul 7, cu nouă puncte.

Reclamă

CFR Cluj – FCSB 4-1

Min. 90+1: Fluier final! CFR – FCSB s-a încheiat 4-1.

Min. 90: GOOOL FCSB! Ianis Stoica a redus din diferenţă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 73: GOOOL Denis Alibec! Atacantul a transformat lovitura de la 11 metri.

Min. 72: Penalty pentru CFR Cluj! Andrei Vlad l-a faultat pe Claudiu Petrila în careu.

Min. 67: GOOOL FCSB! Ciprian Deac a dus scorul la 3-0 cu un gol fabulos.

Min. 60: Florin Tănase, căpitanul roş-albaştrilor, este înlocuit de Ivan Mamut. Ovidiu Perianu a intrat în locul lui Ovidiu Popescu.

Min. 56: GOOOL CFR Cluj! Andrei Vlad a comis o nouă gafă uluitoare. A respins în faţa lui Sigurjonsson, care a dus scorul la 2-0 cu o lovitură de cap.

Min. 52: Ocazie CFR Cluj! Denis Alibec a trimis slab din poziţie favorabilă. Andrei Vlad nu a avut emoţii.

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă

Min. 45: Pauză în Gruia, scor 1-1.

Min. 30: GOOOL CFR Cluj! Omrani a deschis scorul în Gruia! Atacantul francez a reluat din voleu şi a marcat.

Min. 10: Dublă ocazie FCSB! Florin Tănase a fost aproape de deschiderea scorului, după ce l-a încercat pe Bălgrădean cu un şut. Imediat după, Vinicius putea şi el să marcheze cu capul.

Min. 1: A început derby-ul! În Gruia este o ploaie torenţială.

Campioana va fi condusă de pe bancă în războiul cu echipa lui Edi Iordănescu de Ioan Ovidiu Ceclan. Acesta este antrenor cu portarii la grupele de juniori ale clubului. Detalii, AICI.

CFR Cluj, liderul Ligii 1, aşteaptă vizita FCSB-ului în derby-ul săptămânii. Ardelenii au şase victorii în şase etape, meciuri în care au marcat 9 goluri şi au încasat doar 3. Totuşi, campioana se confruntă cu un scandal de proporţii, după ce a fost o bătaie în vestiar. De asemenea, Marius Şumudică a fost demis de Neluţu Varga după ce a ajuns în UEFA Conference League.

De partea cealaltă, FCSB a intrat în era Edi Iordănescu. Roş-albaştrii au remizat cu Sepsi în primul meci cu noul antrenor, scor 1-1, şi se află pe locul 7 în Liga 1, cu 9 puncte.

Edi Iordănescu, bulversat înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB. Nu ştie dacă pe banca rivalilor va sta Şumudică sau Dan Petrescu

Edi Iordănescu e bulversat înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB. Antrenorul vicecampioanei a fost surprins de ceea ce se întâmplă la fosta sa echipă. Iordănescu a oferit detalii la conferinţa de presă de dinaintea meciului din etapa a 7-a a Ligii 1.

„Suntem în faţa unui joc extrem de important, dificil pentru noi. Un derby prin prisma istoriei şi până la urmă a concurenţei dintre cele două cluburi. Întâlnim o echipă cu foarte mulţi jucători valoroşi. Cunosc foarte bine CFR-ul şi pot să spun că parcursul de până acum nu este întâmplător. Cred că este un joc deschis oricărui rezultat.

Din păcate cred că CFR este cu un plus, în momentul de faţă, în faţa noastră. Este sensibil favorită…joacă acasă, este campioana în exerciţiu şi a câştigat 6 din 6„, a declarat Edi Iordănescu înainte de CFR Cluj – FCSB.

Echipele probabile:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”