Închide meniul

OFICIAL | Mişcări de trupe în Bănie! Mihai Rotaru i-a îndeplinit încă o dorinţă lui Laurenţiu Reghecampf. Ce jucător a semnat cu Universitatea Craiova

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2021, 12:06

Reclamă
OFICIAL | Mişcări de trupe în Bănie! Mihai Rotaru i-a îndeplinit încă o dorinţă lui Laurenţiu Reghecampf. Ce jucător a semnat cu Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

OFICIAL | Mişcări de trupe în Bănie! Lyes Houri a semnat cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunţat transferul oficial al lui Lyes Houri. Fostul internaţional francez a mai evoluat în Liga 1 pentru FC Viitorul, actuala Farul Constanţa, timp de două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 25 de ani, Houri este cotat la 1.4 milioane de euro. Gică Hagi l-a vândut la Fehervar în ianuarie 2020, pentru 600.000 de euro.

În Bănie, mijlocaşul a fost împrumutat pentru un an, dar oltenii au clauză de transfer definitiv. Francezul va purta tricoul cu numărul 15.

„OFICIAL | Bienvenue, Lyes Houri!

Mijlocașul Lyes Houri va evolua la Universitatea Craiova sub formă de împrumut pentru un an, cu opțiune de cumpărare definitivă.

Reclamă

Fost internațional francez cu meciuri la U-16, U-17 și U-19, el a avut o contribuție importantă la cucerirea Cupei și Supercupei României în tricoul Viitorului, reușind să impresioneze în campionatul intern al României. Ultima oară a evoluat în Ungaria la Fehérvár.

Noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 15. Succes în familia alb-albastră, Lyes!”, au anunţat oltenii.

Reclamă 4 / 0/3

Ce lovitură! Alexandru Creţu este aproape să semneze cu Universitatea Craiova, după ce a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB

Alexandru Creţu (29 de ani), jucătorul dat afară de la FCSB de Gigi Becali, este aproape să semneze cu Universitatea Craiova. Vestea este una surprinzătoare, în contextul în care fostul jucător de la FCSB era „dat ca sigur” la Sepsi.

Conform digisport.ro, Universitatea Craiova şi Creţu a pus la punct ultimele detalii aseră. În cazul în care cele două părţi se înţeleg, Alexandru Creţu va ajunge la Universitatea Craiova.

Cel care a insistat pentru transferul lui Alexandru Creţu a fost chiar Laurenţiu Reghecampf. Creţu ar fi al doilea jucător de la FCSB care ajunge în această vară la Universitatea Craiova. Reghecampf l-a adus în această vară şi pe Ionuţ Vînă, jucător care a fost inclus în schimbul cu Ivan Mamut şi Burlacu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și