Închide meniul

Ce lovitură! Alexandru Creţu este aproape să semneze cu Universitatea Craiova, după ce a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 21:38

Ce lovitură! Alexandru Creţu este aproape să semneze cu Universitatea Craiova, după ce a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB

Alexandru Creţu ar putea semna cu Universitatea Craiova

AS.ro

  • Alexandru Creţu, aproape de Universitatea Craiova
  • Jucătorul a fost dat afară de Gigi Becali

 

Răsturnare de situaţie în cazul lui Alexandru Creţu. După ce în ultimele zile a negociat cu Sepsi, fostul jucător de la FCSB poate fi deturnat de Reghecampf. Conform digisport.ro, Universitatea Craiova şi Creţu pun la punct ultimele detalii în această seară. În cazul în care cele două părţi se înţeleg, Alexandru Creţu va ajunge la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Creţu este aproape să semneze cu Universitatea Craiova

Cel care a insistat pentru transferul lui Alexandru Creţu a fost chiar Laurenţiu Reghecampf. Creţu ar fi al doilea jucător de la FCSB care ajunge în această vară la Universitatea Craiova. Reghecampf l-a adus în această vară şi pe Ionuţ Vînă, jucător care a fost inclus în schimbul cu Ivan Mamut şi Burlacu.

Alexandru Creţu, mesaj pentru Gigi Becali după despărţirea de FCSB: „Nu poţi face asta”

Alexandru Creţu a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali, pe care îl acuză că l-a scos din lotul celor de la FCSB prea uşor, după doar o greşeală. Creţu a „contribuit” decisiv la autogolul roş-albaştrilor din meciul cu Rapid.

Reclamă

„Nu regret decizia de a merge la FCSB. Le mulțumesc celor din conducerea clubului și suporterilor FCSB. Am venit cu foarte mare entuziasm și cu inima deschisă acolo și nu îmi pare rău. Nu regret decizia luată. Consider că nu a fost o conjunctură favorabilă pentru mine. Rezilierea mea nu s-a datorat evoluțiilor mele sportive.

A fost o experiență din care am învățat foarte multe. Și dacă jucam la mijloc aș fi avut un randament la fel de bun, ca și pe postul de fundaș central. O greșeală într-un meci nu te poate elimina din echipă”, a spus Creţu, citat de prosport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”