Închide meniul

OFICIAL | Mişcări de trupe în Bănie! Mihai Rotaru i-a îndeplinit încă o dorinţă lui Laurenţiu Reghecampf. Ce jucător a semnat cu Universitatea Craiova

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2021, 12:06

OFICIAL | Mişcări de trupe în Bănie! Mihai Rotaru i-a îndeplinit încă o dorinţă lui Laurenţiu Reghecampf. Ce jucător a semnat cu Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

OFICIAL | Mişcări de trupe în Bănie! Lyes Houri a semnat cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunţat transferul oficial al lui Lyes Houri. Fostul internaţional francez a mai evoluat în Liga 1 pentru FC Viitorul, actuala Farul Constanţa, timp de două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 25 de ani, Houri este cotat la 1.4 milioane de euro. Gică Hagi l-a vândut la Fehervar în ianuarie 2020, pentru 600.000 de euro.

În Bănie, mijlocaşul a fost împrumutat pentru un an, dar oltenii au clauză de transfer definitiv. Francezul va purta tricoul cu numărul 15.

„OFICIAL | Bienvenue, Lyes Houri!

Mijlocașul Lyes Houri va evolua la Universitatea Craiova sub formă de împrumut pentru un an, cu opțiune de cumpărare definitivă.

Reclamă

Fost internațional francez cu meciuri la U-16, U-17 și U-19, el a avut o contribuție importantă la cucerirea Cupei și Supercupei României în tricoul Viitorului, reușind să impresioneze în campionatul intern al României. Ultima oară a evoluat în Ungaria la Fehérvár.

Noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 15. Succes în familia alb-albastră, Lyes!”, au anunţat oltenii.

Reclamă 4 / 0/3

Ce lovitură! Alexandru Creţu este aproape să semneze cu Universitatea Craiova, după ce a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB

Alexandru Creţu (29 de ani), jucătorul dat afară de la FCSB de Gigi Becali, este aproape să semneze cu Universitatea Craiova. Vestea este una surprinzătoare, în contextul în care fostul jucător de la FCSB era „dat ca sigur” la Sepsi.

Conform digisport.ro, Universitatea Craiova şi Creţu a pus la punct ultimele detalii aseră. În cazul în care cele două părţi se înţeleg, Alexandru Creţu va ajunge la Universitatea Craiova.

Cel care a insistat pentru transferul lui Alexandru Creţu a fost chiar Laurenţiu Reghecampf. Creţu ar fi al doilea jucător de la FCSB care ajunge în această vară la Universitatea Craiova. Reghecampf l-a adus în această vară şi pe Ionuţ Vînă, jucător care a fost inclus în schimbul cu Ivan Mamut şi Burlacu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și