Închide meniul

Final de telenovelă! Radu Drăguşin a fost împrumutat de Juventus. Fundaşul român va fi pregătit de fostul antrenor al lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2021, 13:58

Reclamă
Final de telenovelă! Radu Drăguşin a fost împrumutat de Juventus. Fundaşul român va fi pregătit de fostul antrenor al lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Radu Drăguşin

Profimediaimages

Final de telenovelă! Radu Drăguşin a fost împrumutat de Juventus în Serie A

Radu Drăguşin a fost dorit de mai multe echipe vara aceasta, iar Juventus a luat decizia finală. Tânărul fundaş român a fost împrumutat la Sampdoria, astfel că va fi rivalul torinezilor în acest sezon, anunţă cunoscutul jurnalist Gianluca Di Marzio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La noua echipă, Drăguşin va fi pregătit de Roberto D’Aversa, fostul antrenor al lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă de la Parma.

Drăgușin are 19 ani, fiind cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3.000.000 de euro. Acesta a debutat în sezonul trecut la echipa mare a lui Juventus, pentru care a jucat de patru ori.

Andrea Pirlo l-a trimis pe teren în minutul 90 al partidei cu Genoa, din luna decembrie. Românul a mai jucat în două partide din Cupa Italiei şi în duelul cu Dinamo Kiev, din UEFA Champions League.

Radu Drăguşin a luat examenul de Bacalaureat: „Şi ei spun că nu le poţi face pe ambele”

Radu Drăguşin a promovat examentul de Bacalaureat şi s-a mândrit cu notele obţinute pe reţelele sociale. Fundaşul a susţinut examenele la Liceul cu Program Sportiv din Cluj. El a obţinut media generală de 9,16.

Reclamă

Cea mai mare notă a obţinut-o la Logică şi argumentare: 9,7. La istorie a primit 9,15 şi la Limba şi literatura română a luat 8,65.

Drăguşin a postat notele pe contul de Instagram, alături de un mesaj în care îi ironizează pe cei care consideră că fotbaliştii nu pot fi buni şi la învăţătură. „Şi ei spun că nu le poţi face pe ambele”, a transmis Drăguşin.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și