Închide meniul

Radu Drăguşin a luat examenul de Bacalaureat: „Şi ei spun că nu le poţi face pe ambele”. Viitorul său la Juventus va fi decis în următoarele 72 de ore

Publicat: 5 iulie 2021, 12:24 / Actualizat: 5 iulie 2021, 13:29

Radu Drăguşin a luat examenul de Bacalaureat: „Şi ei spun că nu le poţi face pe ambele. Viitorul său la Juventus va fi decis în următoarele 72 de ore

Radu Drăguşin, Juventus

Zuma Press / LiveMedia/Ettore Griffoni via Hepta

  • Radu Drăguşin are 19 ani
  • El a debutat sezonul trecut la Juventus

Radu Drăguşin a susţinut examenele la Liceul cu Program Sportiv din Cluj. El a obţinut media generală de 9,16.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a luat examenul de Bacalaureat

Cea mai mare notă a obţinut-o la Logică şi argumentare: 9,7. La istorie a primit 9,15 şi la Limba şi literatura română a luat 8,65.

Drăguşin a postat notele pe contul de Instagram, alături de un mesaj în care îi ironizează pe cei care consideră că fotbaliştii nu pot fi buni şi la învăţătură. „Şi ei spun că nu le poţi face pe ambele”, a transmis Drăguşin.

Reclamă
Radu Drăguşin a trecut examenul de Bacalaureat / captură Instagram
Radu Drăguşin a trecut examenul de Bacalaureat / captură Instagram

Drăguşin, aproape de transferul de la Juventus la Sassuolo

Tânărul fotbalist va afla în curând şi decizia lui Juventus în privinţa viitorului său. Totul se va decide în următoarele 72 de ore, informează jurnalistul Nicolo Schira. Drăguşin are mari şanse să fie inclus în transferul lui Manuel Locatelli de la Sassuolo la Juventus. Torinezii vor achita 40 de milioane de euro şi au ajuns deja la un acord cu mijlocaşul „Squadrei Azzurra”, care va încasa 3 milioane de euro pe an, până în 2026.

Reclamă

 

În acest moment, Juventus are în lot 6 fundași centrali: Bonucci, Chiellini, De Ligt, Rugani, Demiral și Drăgușin. În acest condiţii, şansele ca românul să ajungă coleg cu Vlad Chiriheş sunt foarte mari.

Drăguşin a debutat sezonul trecut la Juventus, pentru care a jucat de 4 ori. Fundaşul român este dorit şi de Crystal Palace, unde ar putea fi antrenat de fostul campion mondial, Patrick Vieira.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 23:15
Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!
AntenaPLAY • 26 mart., 11:19
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!
Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere!
AntenaPLAY • 25 mart., 20:05
Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere! Ce a spus despre duelul cu Luis Diaz