Închide meniul

Final de telenovelă! Radu Drăguşin a fost împrumutat de Juventus. Fundaşul român va fi pregătit de fostul antrenor al lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2021, 13:58

Final de telenovelă! Radu Drăguşin a fost împrumutat de Juventus. Fundaşul român va fi pregătit de fostul antrenor al lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Radu Drăguşin

Profimediaimages

Final de telenovelă! Radu Drăguşin a fost împrumutat de Juventus în Serie A

Radu Drăguşin a fost dorit de mai multe echipe vara aceasta, iar Juventus a luat decizia finală. Tânărul fundaş român a fost împrumutat la Sampdoria, astfel că va fi rivalul torinezilor în acest sezon, anunţă cunoscutul jurnalist Gianluca Di Marzio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La noua echipă, Drăguşin va fi pregătit de Roberto D’Aversa, fostul antrenor al lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă de la Parma.

Drăgușin are 19 ani, fiind cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3.000.000 de euro. Acesta a debutat în sezonul trecut la echipa mare a lui Juventus, pentru care a jucat de patru ori.

Andrea Pirlo l-a trimis pe teren în minutul 90 al partidei cu Genoa, din luna decembrie. Românul a mai jucat în două partide din Cupa Italiei şi în duelul cu Dinamo Kiev, din UEFA Champions League.

Radu Drăguşin a luat examenul de Bacalaureat: „Şi ei spun că nu le poţi face pe ambele”

Radu Drăguşin a promovat examentul de Bacalaureat şi s-a mândrit cu notele obţinute pe reţelele sociale. Fundaşul a susţinut examenele la Liceul cu Program Sportiv din Cluj. El a obţinut media generală de 9,16.

Reclamă

Cea mai mare notă a obţinut-o la Logică şi argumentare: 9,7. La istorie a primit 9,15 şi la Limba şi literatura română a luat 8,65.

Drăguşin a postat notele pe contul de Instagram, alături de un mesaj în care îi ironizează pe cei care consideră că fotbaliştii nu pot fi buni şi la învăţătură. „Şi ei spun că nu le poţi face pe ambele”, a transmis Drăguşin.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:23 LIVE SCOREUTA – Oţelul 2-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și