Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase ratează derby-ul cu Dinamo! Cât va absenta căpitanul de la FCSB și la ce meci ar putea reveni pe gazon

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 august 2021, 14:16

Florin Tănase ratează derby-ul cu Dinamo! Cât va absenta căpitanul de la FCSB și la ce meci ar putea reveni pe gazon

Marius Lăcătuș l-a pus la zid pe Florin Tănase

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Tănase ratează derby-ul cu Dinamo, deși cei din staff-ul medical al celor de la FCSB au sperat că vor putea să-l recupereze. Din informațiile AS.ro, Tănase va absenta trei săptămâni. Partida dintre FCSB și Dinamo se va disputa pe 12 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase ratează derby-ul cu Dinamo

În funcție de cum va decurge recuperarea, căpitanul FCSB ar putea fi pe teren la meciul cu FC U Craiova. Totuși, este de așteptat ca Tănase să nu riște o recidivă. Astfel că revenirea sa pe gazon s-ar putea produce, cel mai probabil, la meciul din etapa a 10-a din Liga 1, cu Academica Clinceni. Tănase a suferit o entorsă la gleznă, după un contact cu Bouhenna.

Contactul s-a produs în prima repriză a meciului cu CFR Cluj. Tănase a forțat, dorind neapărat să își ajute echipa. În a doua repriză nu a mai putut continua și a fost schimbat în minutul 60 cu Mamut.

Florin Tănase a părăsit cantonamentul României

Așa cum AS.ro v-a anunțat încă de ieri, Florin Tănase nu va putea face parte din lotul României pentru tripla din septembrie. Tănase a părăsit cantonamentul tricolorilor după ce a efectuat mai multe investigații.

În ultima partidă disputată de FCSB în Liga 1, Florin Tănase a suferit o accidentare la glezna dreaptă. Acesta a răspuns convocării lui Mirel Rădoi la echipa națională și a efectuat ieri investigațiile coordonate de staff-ul medical al tricolorilor.

Reclamă

Din păcate, concluziile au indicat faptul că Tănase nu poate fi apt pentru partidele României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Florin a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia, astfel că lotul tricolorilor rămâne format din 25 de jucători.

În această după-amiază, delegația României va decola spre Islanda”, se arată în comunicatul postat de FRF.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și